Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Kiedy życie daje ci w twarz

Polecane posty

Nie wiem czy widziałaś oszkaa ale ten gość "redakcja kafeterii" to tez szatan :O

oszkaadziś wpadl w szal haha X To normalne u Debila, co normalnie nie potrafi rozmawiać.

Gość gość
oszkaa to tepa c**a z rozdwojeniem jazni, raz udaje suke i zolze a za chwile jej sie zdaje ze jest piekna madra urocza dama, ale jej sie tylko zdaje, bo takie tepe istoty jak neptyk oszkaa i ten ciec z chomikeim w avatarze to mysla, ze zyja, ale nie wiecie ze jestescie zwyklymi rzadowymi marionetkami, dajacych sie wykorzystywac, nawet o tym nie wiedzac. Wy c**y zasrane, przeklinam was, zycze wam zeby jakis ukrainiec wam leb ujepal

Tez pisal tak samo jak szatan tak? dzieki gosciu znalezc mnie nie znajda ale zglosze to bratu

Gość gość
Bratu zglosi, bo ona jest tak glupia, ze sama nie potrafi o siebie zadbac, to zaraz leci do braciszka z placzem blagac go o uspokojenie, tepa pi.zda

Gość gość
jak ci nie wstyd ty glupia kretynko z rozdwojeniem jazni prosic brata o pomoc ty tepy polglowku

Gość gość
oszkaa dziś przy okazji zalatwie tego padofila usmiech.gif jedyne co potrafisz zalatwic to kupe w kiblu piertolony zasrusie

Gość gość
Oszkaa dojade cie ty k***o niemyta!!!!! K-ce

Nie pytałem. Nie chce miec z nim nic wspólnego ja juz z nim nie gadam :O

Gość gość
Wy tepe k***istrzaly jestescie tepa masa bezuzyteczna dla tej planety i dla innych ludzi.

oszkaadziś Aha ale pytales sie go tez sie wypieral? X Nie pisałem z nim, ale to było bardzo proste do rozszyfrowania. Sama wiesz. Czytałem to.

Gość gość
No nie wiem oszka To polowanko nawet pod nękanie nie da się podciągnąć :-) Bezkrwawe łowy z aparatem w ręku :-)

gośćdziś Oszkaa dojade cie ty k***o niemyta!!!!! K-ce X Dojechać to ty możesz do Zakładu Psychiatrycznego :-)

Nie wiem czy pod nekanie okaze sie :) ale tez dziwne zabawe sobie urzadzili moim kosztem

oszkaadziś Czyli tez go rozgryzles X To prostak, tak jak ci co tutaj mącą. Oni nie potrafią z nikim rozmawiać, bo są ograniczeni, to jest ta reszta tutaj podpinających się Debili.

Troche zescie mnie przestraszyli bo juz przez cos podobnego przechodzilam i nie chce powtorki

Gość gość
oszkaa ty piertolona brzydka k*****, DOJADE CIE SZMATO K-ce

Gość gość
oszkaa dziś Dobrze k-ce rob co chcesz przeciez nie bede z toba walczyc x Bo ty nie potrafisz walczyc, ty nic nie potrafisz ty tepa cipo, a pisac na klawiaturze cie nauczyl twoj ojciec, ktory cie codziennie z bratem g****il, jak bylas mala, ale ty nie pamietasz, bo nie masz mozgu pasozycie K-ce

Bardzo łatwo, wam ( odpady ) "atakować" kogoś z partyzanta,( nie wulgarną, a spokojną osobę)ale zapewniam was, że w realu już tacy ura-bura nie jesteście, bo to nawet tutaj potwierdzacie, jakim zerem i nikim jesteście.