Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Kiedy życie daje ci w twarz

Polecane posty

tixtom dlaczego mam ci nie wierzyc :) o to masz fajnie w domowych warunkach tez sie dobrze cwiczy ja mam u siebie tylko orbitrek

TixTom7 dziś Cynik, nie powinieneś się wpiertalać tam, gdzie cię nie chcą. x Nie zapominaj, ze na tej planecie zdarzaja sie przypadki, gdzie jednostka jest potezniejsza i wiecej warta jak cala masa. A cala masa w tym wypadku to ty pierdoszka i sreptyk, a ja to jednostka :). Jeszcze chcesz mi sie porzadzic szczurze niemyty? Frajerze?

Orbitrek Ci wystarczy. Domyślam się ze masz chude łapki ale to na rurce sobie wycwiczysz :D X Cynik chce zwrócić na siebie uwagę oczywiście i robi to w najgorszy sposób poprzez pokazywanie swojej głupoty.

oszkaa dziś Srynik tam sa drzwi----> x Wlasnie dlatego sie tam udaj i nie wracaj tepa poczwaro :)

Neptyk dziś Orbitrek Ci wystarczy. Domyślam się ze masz chude łapki ale to na rurce sobie wycwiczysz smiech.gif X Cynik chce zwrócić na siebie uwagę oczywiście i robi to w najgorszy sposób poprzez pokazywanie swojej głupoty. Neptyk 25 lat x Odezwal sie wanna be panicz i inteligent neptyk, a w rzeczywistosci jestes tylko karaluchem i wrzodem na czyjejs d***e smieciu

oszkaadziś Tja zeby mnie napadli o tej godzinie nie wychodze z domu boje sie X Masz rację. Nudno by było, no i jak co, to zgonić by na kogo nie było co by się nie stało itp itd. A kto by wtedy wołał; "OSZKAA JESTEŚ"

Gość gość
tepa masa, co w zyciu na oczy nic nie widziala, tylko okno i miasto w drodze do pracy przez okno w aucie albo autobusie, nooby

Gość gość
Masz powody oszka, masz powody. Na jakimś temacie z Namysłowem już polowanie na cię urządzili :-D

Gość gość
oszkaa to tepa szmata prymitywna

jego trzeba ignorowac bo jak mu sie odpisuje to sie jeszcze bardziej nakreca

Gość gość
jestescie c**y zyciowe nic wiecej, bo 25 lat maja, a w glowie gowno, tepe nieudaczniki

Zawsze cynik byłeś, jesteś i będziesz dnem, zerem i szczochem, który jednego zdania nie potrafi z sensem napisać. Ani jednego i to cię boli. I tak będzie już zawsze.

Gość gość
tepe k***y gnoje, co reprezentuja soba mul bagienny i mentalny, wy nie wiecie co to zycie wy obsrane gnoje korporacyjne

św Przemysławdziś TixTom7 wypierrdalaj stąd downie j*****y X Twój temat przyglupie 2-a? Uważaj tam na dziadka, żeby laską ci nie wpiertolił.

Gość gość
tepe k***y co wyzej sraja niz d**e maja, ciecie zajepane a ty oszka jestes prymityw, tylko ty nawet tego nie rozumiesz, ze jestes tepa, bo jestes za tepa

Gość gość
Oszka Wklejam text bo link uznany za spam Czas start 2016.04.04 Nagroda Detektywa Roku dla tego kto pierwszy wykona zdjęcie Oszkii Dane dostępne, na początek proponuję przekopać firmy reklamowe oferujące projekty banerów (na palcach jednej ręki można zliczyć), kiedy to się nie powiedzie (kłamczuszek) to po nazwisku, które jest bardzo rzadkie Do roboty! Polowanie czas zacząć oczko.gif