Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka gość

Pomocy

Polecane posty

Gość Iwonka gość

Witam Jestem w ciąży z chłopakiem z Mołdawi , planowaliśmy dziecko kiedy okazało sie ze jestem w ciąży on stwierdził ze mam usunąć ;( ze nie chce ze mną być bo sie kłócimy ze nie wyobraża sobie ze mną rodziny ;( po kilku dniach zmienił zdanie ze chce tego dziecka , po kolejnych dniach ze jednak nie i ze miał już wcześniej ze mną zerwać , teraz znów jest Ok ale w pracy jest jedna dziewczyna która ewidentnie mu sie podoba . Nie wiem co mam zrobić boje sie być sama z dzieckiem ale bardzo rani mnie jego zachowanie i chce żebym ja była tylko atrakcyjna dla niego bo to ja nosze jego dziecko .

Gość gość
z jakimś burakiem z Mołdawii?? :o zachciało ci sie egzotyki to teraz masz za swoje! 😠

Gość gość
Porada godna pogratulowania ;)

Gość gość
Jak masz taką opcję to wybierz tabletki "po". Jak już TERAZ czujesz się jak na zawodach olimpijskich z rywalką to nie licz że coś się facetowi odwidzi i go zmienisz. On nie jest gotowy do roli tatusia a ty pomyśl o sobie.

Gość gość
No ty chyba zartujesz. Facet ewidentnie ma cie gdzies a ty sie jeszcze zastanawiasz

Gość Andreasor
Nie usuwaj !!!

Gość gość
To co zrobić ja nie mieszkam w Polsce tylko w ie nie mam tu nikogo kto mi pomoże a do polski nie mogę wrócić ze względów pieniężnych