Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koronki przy małym biuście.

Polecane posty

Gość gość

Noszę biustonosze 85A. Zawsze nosiłam takie aby coś tam mi dodały. Bardzo podobają mi się koronkowe tylko, że ona nie mają żadnych fiszbiny, nie podnoszą biustu itp. Dziewczyny czy takie biustonosze nadają się dla małego biustu?

Gość gość
Mały biust nie potrzebuje stanika.Sam się podnosi

Gość gość
Pewnie, że tak.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie wyjść bez stanika z domu. Żeby mi cycki odstawaly.

Gość gość
Ty nie masz biustu. Po co Ci stanik? Niejeden facet ma większe. Chodź bez stanika, nie ma Ci co obwisnąć nawet.

Gość gość
Wiesz co ? Może i nie mam biustu,ale przynajmniej mam kulturę i nie obrażam ludzi.

Gość gość
A jak to jest karmić przy takim małym biuście ?

Gość gość
Przede wszystkim czy aby na pewno masz dobrze dobrany rozmiar,85 pod biustem to spory rozmiar nawet bardzo. Ja tez kiedys nosilam za duze rozm pod biustem i miseczki za male. W dobrym sklepie mnie braffiterka wymierzyla i potrzebuje calkiem innego stanika.

Gość gość
Musisz poszukac odpowiednienego modelu, nie kupuj takich które tylko spłaszczą biust, szukaj modelowanych.oczywiscie,z emoeszesz z koronkami, nie słuchaj tych penien którym poszło w cycki ale kosztem mózgu.

Gość gość
Jak bedziesz dobrze sie w takim czula to kup. Ale moze lepiej koronkowy,czesciowo usztywniany a gora koronkowa. Ale fakt 85 to sporo pod biustem,sprobuj z mniejszym biustem a wieksza miseczka.

Gość gość
Właśnie sprawdziłam i pomyślałam się. Mam 80A.

Gość gość
Jak to jest karmić z małym biustem? Super! A po karmieniu piersi nie są obwisłe i zero rozstępów. Przynajmniej w moim wypadku są takie jak dawniej:)

Gość gość
Autorko, ale ty masz spory biust. Te co piszą, ze nawet faceci maja większy, to chyba mają balony do pępka, a po zdjęciu biustonosza do kolan i wówczas twój jest rzeczywiście wg nich mały:)Ja mam 75 A, tak wiem wiem, rodzynki :D

Gość gość
Moze sprobuj pomierzyc 75 b,c. Ja mam 80g,h. I to jest duzo po no i w samym biuscie. A nie masz problemu z kupnem takiego stanika?

Gość gość
To ja z 11:30, sorry pomyłka. Przeczytałam, ze autorka ma 85 F, a nie A.

Gość gość
Z dużymi jest problem, ale z małymi tez. Często to co mi się podoba zwyczajnie zaczyna się od rozmiaru B. Biorę i przymierzam z nadzieją, że może jednak, a stanik zawsze mi odstaje.

Gość gość
Ja wg brafiterki nawet nie mieszczę się w tabelce, aby załapać się na A, a w rzeczywistości moge zapomnieć, ze założe A bo są za małe i kupuję B