Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks to dopelnienie milosci, osoby ktore traktuja go jako cel sam w sobie

Polecane posty

Gość gość

maja dosc spaczony, albo przynajmniej specyficzny oglad na swiat i relacje miedzyludzkie.

Gość gość
nie bo sex to podstawa milosci, bo jak wiadomo milosc jest interesowna,, a przyciaganie płci wynika z odmiennosci, czyli seksualność.

Gość gość
Zgadzam sie, ale na tym forum trafisz na macho-ogierow i same wyuzdane marzycielki, ktorzy twierdza ze codziennie doswiadczaja seksualnych orgii. hehe. Dla mnie seks bez emocji nie istnieje, a milosc to emocje.

W dobrą stronę idziesz myślami autorko ale pamiętaj, że zanim kogoś pokochasz twoja podświadomość traktuje go jednak jako obiekt seksualny ;)

Gość gość
Ja bywam na tym forum a nie jestem wyuzdaną marzycielką i nigdy w zyciu nie przeżyłam żadnej orgii. Jeszcze jakies wyjaśnienia?

Gość gość
Do 10:51 marzycielki nie są wyuzdane a osoby wyuzdane to nie marzycielki myśl co piszesz.

Gość gość
owszem ale trzeba panować nad popędem i nie dać się ponieść zwierzęcym instynktom, człowiek po to dostał rozum żeby potrafił panować nad różnymi sprawami

Gość gość
Zgadzam sie, ale na tym forum trafisz na macho-ogierow i same wyuzdane marzycielki, ktorzy twierdza ze codziennie doswiadczaja seksualnych orgii. hehe. Dla mnie seks bez emocji nie istnieje, a milosc to emocje. x Miłość to decyzja woli, a nie same emocje.

Gość gość
11:09 Naucz się dystansu do siebie i poczytaj na temat sarkazmu. Wtedy podyskutujemy. Pozdrawiam.

Gość gość
seks nie jest wazny to nie ma nic wspólnego z milością