Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truthie

DODA KLAMIE

Polecane posty

Gość truthie

Doda klamie o tym ile ma lat. Dlaczego nikt jej do tej pory nie zdemaskowal? Pamietacie jak byla w programie BAR? Zadawala sie wtedy z moim dobrym kumplem Danielem ( gejem) i mowila mu ile ma lat. Ona okolo 40 lat. Innych oskarza a SAMA KLAMIE. To tyle w temacie.

Gość gość
Moze sobie hipnotyzowac ile chce ale nie wszyscy daja sie omamic he he he.

Gość gość
A to zdjecie niby z 1985r z jej mama widzieliscie? Przeciez to smiechu warte. To jest koniec lat 70 co widac po jakosci zdjecia i ubiorze. Poza tym ile jej mama miala lat jak ja urodzila?

Gość gość
Jak byl ten Bar to ja mialam 17 lat i nie moglam tam wejsc a ona byla ode mnie o rok starsza. Teraz nagle jest o 3 lata mlodsza. Co jest grane???

Gość gość
Doduniu jak widac ten twoj "czar" nie na wszystkich dziala.

Gość gość
Wydaje mi sie ze ona w tym Barze wygladala starzej niz na 18 lat. A w ktorym on byl roku w ogole?

Gość gość
bar z dodą był w 2002

Gość gość
coś mi się wydaje że Ty kłamiesz. skoro doda teraz jest od Ciebie "starsza" o 3 lata - a doda "oficjalnie" ma 32 więc Ty masz 35. aniby bar był kiedy miałaś 17 lat tj. 18 lat temu tj. w 1998 :) Wtedy nawet jeszcze big brothera nie było - pierwszego reality show w Polsce

Gość Daksam
dzięki za info , czyli teraz mam wiedzę , że jak zobaczę Dodę i jak rzucę się na Dodę to mogę śmiało ją pukać przez całą noc i będzie jak do wiadra pukanie a po kukaniu i tak nie zaciąży i nie urodzi , jednym słowem hasło dla facetów aby ustawiali w kolejce do bzykania DODY czy DODA wytrzyma 60 kindybałów na godzinę w swojej vaginie ?