Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pamietacie co robiliscie 6 lat temu tego smutnego dnia

Polecane posty

Gość gość
POKEMONY RULEZ!!

Gość gość
No cóż. Raczej nie mam zwyczaju płakać po nieznajomych. Wypadek to nie jest najgorsza śmierć. Dziękować Bogu i za to. Byłam w robocie mało mnie to obeszło. Moja współpracownica w kółko klepała, że żadnych ciał nie będzie tylko mięso mielone wymieszane z ziemią i trawą. Wiele się nie pomyliła.

Gość gość
97% to były pasożyty a większość z nich nie była nawet Polakami, tylko ŻYDAMI!! Kaczyńscy na przykład to żydostwo spod Odessy na dzisiejszej Ukrainie

Gość gość
Kaczory nie moga byc zydami, kaczory sa za glupie... to by byla hanba dla narodu zydowskiego... zaraz by im kazali zejsc ze swiecznika zeby wstydu wiecej nie robili

Gość gość
Kaczory nie moga byc zydami, kaczory sa za glupie... x mogą być dlatego tak nieudolnie rządzili i rządzą

Gość gość
Ja sprzatalam mieszkanie a moje dziecko ogladalo bajki na DVD wiec o tym strasznym zdarzeniu dowiedziałam sie od siostry ktora do mnie zadzwoniła Pamiętam ze poczyulam straszny żal Pamiętam tez jak bylimy zapalić znicz to trafialy sie takie pseudo polaczki co pukaly sie nam w głowę ze to robimy

Gość gość
Ja mieszkałem wtedy jeszcze z mamą.wstępem wtedy na kacu a ona mówi że kaczyński spadł.przyznam że nie cierpialem tego polityka reprezentującego ciemnogrod.szkoda mi było załogi, nie zasłużyli na taki los.w Warszawie ogłoszono zakaz sprzedaży alkoholu, na złość pojechałem wtedy do piaseczna i kupiłem skrzynkę piwa. teraz najlepsze:wyciagam ta skrzynkę z samochodu i podjezdza policja.pytają gdzie to kupiłem, jest zakaz.ja im na to że głupota stołecznych władz nie przenosi się na sąsiednie miasta...

Gość gość
ja nie jestem prymitywem wiec nie są mi ludzkie uczucia obce i sie ich nie wstydze więc jak usłyszałam o katastrofie to poprostu sie popłakałam bylo mi zal tych wszystkich ludzi co zgineli i ich bliskich tak po ludzku wyobraziłam sobie co te rodziny przezywaja

Gość gość
Ja też się poplakałam właściwie to ryczałam cały dzień kilka tyg wczesniej na ulicy widzałam Jaruge Nowacką moim znajomym tez było przykro wieczorem bylismy umówieni na piwkowanie u kolegi było smutmo gadalismy o polityce a nigdy takich tematów na piwkowaniu nie było od tamtej pory są:(

Gość gość
Ja tego dnia obchodziłem urodziny.Zresztą tak samo jak dziś.