Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trzeba się szanować

dlaczego tak się dzieje?

Polecane posty

Gość Trzeba się szanować

Poznałem kilka dziewczyn na portalach randkowych w internecie. Były takie z którymi się spotkałem, zamieniłem kilka słów na żywo ale były też takie z którymi tylko przez gadu gadu rozmawiałem i na tym się kończyło. Za każdym razem stwierdziły że nie są mną zainteresowane a teraz jedna za drugą do mnie pisze i proponują randkę, kawę. Stwierdziłem że nie będę się litował, nie chciały porządnego faceta za jakiego się uważam, szukały czegoś innego, przejechały się a teraz szukają leszcza co je przygarnie. Wiosna idzie dupa szaleje, taka jest prawda. Napisała do mnie dzisiaj bardzo ładna dziewczyna z którą wiązałem nadzieję, olała mnie po pierwszym spotkaniu. Dzisiaj napisała po rocznej albo dłuższej nieobecności i proponuje randkę!! Odmówiłem i kazałem spadać. Szukają frajera a ja za takiego się nie uważam. Wolę nadal marszczyć freda pod kołdrą niż upaść tak nisko i brać pierwszą lepszą która się ogarnie że źle zrobiła. Podobała mi się bardzo, mogła mieć wszystko, olała, teraz poszła po rozum do głowy. Stwierdziłem koniec litości. Stać mnie na coś lepszego, mądrzejszego.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
No to rób co chcesz i bądź dalej sam. Na nic innego nie zasłużyłeś.

Gość gość
jesteśmy pod wrażeniem twojej nieugiętości i siły charakteru D:)

Gość pozdrawiam normalne
dziękuję