Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja mama umarła

Polecane posty

Gość gość
Jestescie winni, bo non stop plujecie na lekarzy. Wolicie zeby lewandowski 10 mln euro zarabial za kopanie kawalka szmaty niz lekarz 10 tys to macie. Ja nie mam zamiaru nie wiadomo jak angazowac sie w prace za 2400 zl. Po prostu mi to obojetne czy pacjent wyjdzie zdrowy czy nie. W tym kraju nawet fryzjerka po gimnazjum bierze za usluge 200 zl, natomiast jak ja wemze 12 godzinny dyzur za 300 zl wyzywa sie mnie od pazernych konowalow. Mialem kiedys jeszcze zaciecie do tej pracy ale teraz wrecz znienawidzilem polakow, pacjentow. Ich zdrowie jest mi obojetne

Gość gość
banda konowałów powinna mieć pensje płaconą od WYLECZONYCH pacjentów, a nie tak że... "czy się stoi czy sie leży 5 tysięcy sie należy" to byście gnoje chodzili jak w zegarku przy schorowanych ludziach!! 😠

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
teraz gdy już powoli się uspokajam , to przychodzi żal , że tyle wydaliśmy na jej bezsensowne leczenie. mało co mi zostało z majątku niewielkiego , który miała.