Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myjecie się rano?

Polecane posty

Gość gość
Hahaha dobre :D czeka mnie krzesło elektryczne :D nie kompromituj sie dziewczyno, bo te kilka komentarzy do ciebie czy do kogo innego, nie wiem kto z kim pisał, to bylo od różnych osób. Idiotką tu nikogo nie nazwalam, a szmata nazwalam te, która nazwala tak mnie. Wiec powodzenia życzę. :)

Gość gość
O kobieto, tamten komentarz to juz na pewno nie mój, to zdecyduj sie do kogo piszesz

Gość gość
Nie tylko,ale grubasy pocą się czesciej bo szybciej się męczą.

Gość gość
to jest do sprawdzenia kto to napisal :) krzeslo elektryczne nie, ale grzywna i kara ograniczenia lub pozbawienia wolnosci do roku juz tak :) jak mniemam nie studiujesz prawa?

Gość gość
A co maja do rzeczy studia? Gorączkujesz się kobieto, prowadziłam te niekulturalną dyskusje z osoba, która nazwala mnie szmata.po co się w to wtrąciłaś? Czyli to tu mnie nazwałaś szmata skoro dalej ciągnęłaś dyskusje ze mną, a nie z kimś innym kto do ciebie pisał. Chyba ci się nudzi za bardzo

Gość gość
Wielkie panie czyściochy, które muszą 2x dziennie aby od nich nie śmierdziało.

Gość gość
Naprawde nie wiem czy sie mam smiac czy... ludzie normalni czytaja co sie w tym swiecie dzieje i TAKIE rzeczy wiedza nooo kurffa ! zastosuj sobie mydelko /sagrotan/atybakteriowe 99,9 / albo inne, umyj te miejsca ,JUZ NIE BEDZIE PACHNIEC , ja nie mialam nigdy takich problemow jak piszecie bo zawsze uzywam mydelka antybakteryjnego i nawet nie musze sie ciagle co rano i wieczor myc ... bo nie smierdze i mie mam poprostu zadnych bakterii ani grzybow na stopach dlatego polecam ,

Gość gość
Co ty z tym mydelkiem? Myślisz, ze ktos to kupi? Hahaha

Gość gość
Kto tu jest tepy, to pozostawie do oceny innym. Boze... :D

Gość gość
rano obmywam napleta po wieczornym trzepaniu i idę do roboty

Gość gość
Kto jest tępy?

Gość gość
wielkie czysciochy myja sie cztery razy nawet jak sie da a i tak smierdza uuchaa cha ,pogratulowac inteligencji ech ...

Gość gość
Każdy niech się myje kiedy chce i ile chce. Po cholerę ta głupia dyskusja i te kłótnie?

Gość gość
20.35, czy mysle ze ktos to kupi , jesli nikt nie zastosuje mydla antybakteryjnego to bedzie mial bakterie i juz, cuchnace stopy albo pachy, ja myje cale cialo takim mydelkiem i nigdy nie smierdzi mi NIC naprawde warto sprobowac, do tego nie trzeba tak ciagle sie myc bo cialo juz nie smierdzi .

Gość gość
Za 100 zl? Weź się...

Gość gość
Ja myje sie 2 razy dziennie jesli wychodze z domu. Moze Wy nie czujecie wlasnego zapachu, ale inni czuja. Z tym mydlem antybakteryjnym to bym nie przesadzala. Najlepsze jest jak najbardziej naturalne.

Gość gość
Tygrysku, możliwe :)

Gość gość
nosy macie bardziej czułe od psów

Gość gość
gość wczoraj Ignoranci, to ja wam udowodnię, mój dowolny kosmetyk z łazienki, skład: aqua, cetyl alcohol, glycerin, amodimethicone, hydroxyethylcellulose, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed wheat protein, stearyl alcohol, arginine, behentrimonium chloride, trideceth-6, chlorhexinide dihydrohloride, limonene, linalool, isopropyl alcohol, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulface, miristil alcohol, cetyl esters, cetearyl alcohol, cetrymonium chloride, citric acid, hexyl cinnamal, glyceryn linoalate, glyceryn oleate, glycerin linolenate, parfum(FIL C47175/1) wiadomo, że trzeba się myć, ale codziennie narażać skórę aby to wchłaniała? X Kupujesz takie s**ty do mycia? Zamiast porządnych kosmetyków? Ja się myję/ kąpię w wysokopółkowych niechemicznych.

Gość gość
gość wczoraj czy wy naprawdę w pracy podmywacie pipki po każdym siku tzw. stoicie rozkraczone nad umywalką i się myjecie - mi się podoba, chyba zaczaję się by którąś podejrzeć x Taaa, lewitują :P Na jakiej wysokości montuje się umywalki? Jakim cudem "stoicie"? Na szczudłach?

Gość gość
gość wczoraj 14:22 sama jesteś zle wychowana każdy jest nauczony inaczej ciasny łbie, to że myjesz du/pe 5 razy na dzień to nie znaczy że każdy tak musi, utop sie w tej wodzie chora d****o X Chorą dz/i/wk/ą jesteś ty i to uliczną, która nie ma gdzie sie umyć po kliencie :P i dlatego dorabia ideologię do niemycia :P Ciasny łeb do ciebie idealnie pasuje, adekwatnie się przedstawiłaś :D

Gość gość
gość wczoraj do tej co pisze o tym że nikt siebie nie czuje, każdy ma nos i by poczuł to że każdy dla ciebie śmierdzi co nie umyje sie 5 razy to masz coś z głową i idz sie lecz, nikt ci sie nie przyzna ale ludzie od ktòrych nic nie czujesz nie jeden by ci powiedział że mył się wieczorem tylko x Wystarczy, że ty się leczysz - może cię w szpitalu przymusowo szlauchem umyją :P

Gość gość
a do tych, ktorzy twierdza, ze czlowiek poci sie w nocy. Ja wstaje rano z rownie swieza pacha co po kapieli. Jesli twierdzicie, ze w nocy w czystym lozku mozna sie ubrudzic lub byc nieswiezym po wstaniu z niego, to sprobujcie nie uzyc antyperspirantu jeden dzien i gwarantuje ze bedzie walilo spod skrzydla. A w czasie snu sie nie pocimy wiec nie ma szans zeby wstac ze smierdzaca pacha. Jesli ktos tak ma, radze isc do lekarza X Tak sobie tłumacz, flejo. Już kilka razy kilka różnych osób wyłożyło ci, jak wygląda potliwość KAŻDEGO człowieka i odsyłało cię do kursu przyrody i WDŻtu w podstawówce. Radzą ci tam wrócić. Jasne, twoje pachy NIE WYDZIELAJĄ, a jak juz, to jest to olejek różany :P :P Wyjątkowe twardogłowie, jak ty czegoś nie wiesz, to tego nie ma. LOL. Tak to jest, jak ktoś kończy na podstawowej edukacji w placówce szkolnictwa specjalnego.

Gość gość
gość wczoraj Grubas powinien myć się częściej nawet 3 razy dziennie bo poci się niemiłosiernie w fałdach i pod pachami X chuda Helga tak samo, jej pot i wydzieliny/ wydaliny to nie fiołki często anorektyczka smierdzi znacznie toksyczniej z racji zaburzonego metabolizmu więcej mocznika na skórze

Gość gość
Im częściej się człowiek myje tym szybciej skóra produkuje ochronną warstwę, którą się zmywa i tak w kółko. Więc racje mają te osoby, które muszą myć się 2x dziennie bo od nich szybciej zalatuje. I racje mają te osoby, które kąpią się wieczorem po całym dniu. A rano tylko w miejscach strategicznych się myją kiedy muszą np. przed nałożeniem dezodorantu lub w trakcie okresu czy np. kiedy mają biegunkę. Także każdy sie myje na ile jest taka koniecznosc. Zresztą każdy z nas ma inną florę bakteryjną i inaczej pot u każdego czuć. Jeśli ktoś ma bardzo intensywny zapach potu np. po lekach, przy zakwaszającej diecie itd. Wówczas ligiczne, że musi się myć częściej bo sam sie czuje, że musi.

Gość gość
Co nie zmienia faktu, że rano KAŻDY MUSI się odświeżyć po spaniu, bo fiołkami po nocy w żadnym razie nie zalatuje.

Gość gość
Kto MUSi to musi

Gość gość
Ciekawe jak było 30-40 lat temu kiedy dezodorantów nie było? Ani tym bardziej antyperspiranów czy blokerów aptecznych. Przecież też nasi rodzice czy dziadkowie czy dalsze pokolenia też żyli i nie pryskali się codziennie chemią pod paszkami. Inny skład diety - nie przetworzone przemysłowo i nie mieli tak przykrych odorów potu jak teraz obecnie większość ma.

Gość gość
Dlaczego się tak wyzywacie? Wiecie, że w Internecie nikt nie jest anonimowy? Popełniacie przestępstwo.