Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myjecie się rano?

Polecane posty

Gość gość
kazdy czlowiek ma swoj unikalny zapach, nie wiedzialas? dlatego na kazdym perfumy rozwijaja sie inaczej. wg waszej teorii myjac sie rano popoludniu juz podsmierdujecie brudasy :D i jesli nie widzisz roznicy miedzy perfumamami za 200zl, a lepiaca mazia z chemicznym skladem za dwie dychy to nie mam wiecej pytan i dyskusje uwazam za skonczona ;)

Gość gość
Myślicie, że skąd te wszystkie alergię na to i na tamto. Właśnie przyczyną tego są te super zapachy w środkach myjących. Poczytajcie internet a nie wierzycie reklamom. Jak dodacie do g****a wysokostężony roztwór zapachowy, który dodaje się też do kosmetyków to zapewniam, że te g****o będzie pachniało konwaliami. Koncerny kosmetyczne gdyby mogły to powkładali by to do pudełek i sprzedawali jako naturalną maseczkę odżywczą.

Gość gość
Na Wielkanoc i Boże Narodzenie? smiech.gif x masz jeszcze cos w swoim szerokim repertuarze sucharow?

Gość gość
jakoś nigdy od niczego alergii nie dostałam a używam dużo kosmetyków... i nie wmawiajcie mi że ktoś kto myje sie 2 x dziennie jest nienormalny... jakbym myla sie raz w tyg i uzywala szarego mydla to dla was by bylo ok? zalosne;p świat idzie do przodu;p

Gość gość
zdarzyło mi się parę razy tego uświadczyć u ludzi w pracy. schludnie ubranych, nawet wyperfumowanych. tzn. nie ciągnie sie za nimi "ogon zapachowy", ale jak się bardzo zbliżysz, to wyczujesz. nie jest to typowy zapach potu, ale taka specyficzna woń ciała. bynajmniej, niezbyt przyjemna. X Takie dziunie są najgorsze: wystrojona, wytapetowana, jak jajo wielkanocne, a jak się nachyli, to.. kozi kibuc i sklep rybny razem wzięte. Ale drze nosa i patrzy z góry na resztę :D A na kafe napisze, że jest "zadbaną kobietą" :P Zadbana, to proszę dziuń, jest kobieta, która się myje przynajmniej dwa razy dziennie, a nie wietrzy i zmienia bieliznę CODZIENNIE (biustonosz też). Z wierzchu taka odwalona, a pod spodem w najlepszym razie dwudniowe majtki założone na lewą stronę :P

Gość gość
dziś moze po prostu lubia byc pojemnikiem na gowno z drogeri i chodzacym lepem na brud jednoczesnie :D

Gość gość
kiedys przyjechała do mnie moja siostra z chłopakiem, ja wstaje rano i chce sie odlac - on się myje, ja ide sie myc wieczorem - on sie myje - moze czlowieka szlag trafic z takimi ludzmi

Gość gość
gość dziś kazdy czlowiek ma swoj unikalny zapach, nie wiedzialas? dlatego na kazdym perfumy rozwijaja sie inaczej. wg waszej teorii myjac sie rano popoludniu juz podsmierdujecie brudasy smiech.gif i jesli nie widzisz roznicy miedzy perfumamami za 200zl, a lepiaca mazia z chemicznym skladem za dwie dychy to nie mam wiecej pytan i dyskusje uwazam za skonczona X Twoje perfumy za 200 zł NIC nie robią, jeśli niżej epatujesz zapachami nieumytej rano pipy :P Jak masz trudne dni, to zamiast zmienić, skrapiasz OB Diorem? :D :D :P

Gość gość
gość dziś Na Wielkanoc i Boże Narodzenie? smiech.gif x masz jeszcze cos w swoim szerokim repertuarze sucharow? X Masz chociaż mydło w swoim szerokim repertuarze środków odświeżających zamiast mycia? :P

Gość gość
gość dziś kiedys przyjechała do mnie moja siostra z chłopakiem, ja wstaje rano i chce sie odlac - on się myje, ja ide sie myc wieczorem - on sie myje - moze czlowieka szlag trafic z takimi ludzmi X zawsze możesz w tym czasie chodzić za stodołę :D

Gość gość
15.19 nie, według naszej teorii myjąc sie wieczorem juz podsmiardujemy po poludniu. Rozumiesz? Po to trzeba się rano myc. Nikt tu nie piszę o kąpieli dwa razy dziennie, ale o tym by odświeżać pachy i d**e!!! Już chyba piaty raz to powtarzam, ale nie dociera.

Gość gość
Śmiać mi się chce z tych brudasów, które twierdza, ze nie maja czasu się myc rano. A czas psioczyć na forum to macie? Zamiast napisać tu jeden post to zdazylibyscie umyć w tym czasie pachy. Ale po co prawda? Przeciez wy wcale nie smierdzicie, jesteście jak niemowlęta

Gość gość
Twoje perfumy za 200 zł NIC nie robią, jeśli niżej epatujesz zapachami nieumytej rano pipy jezyk.gif Jak masz trudne dni, to zamiast zmienić, skrapiasz OB Diorem? smiech.gifsmiech.gifjezyk.gif x akurat pipka to co innego. uzywam w ciagu dnia chusteczek do h. intymnej, bo wiadomo, ze siusiu trzeba zrobic itd. ale nie bede szorowac calego ciala dwa razy dziennie, moim zdaniem nie ma to najmniejszego sensu, a poza tym niszczy skore.

Gość gość
Dla mnie większa przyjemnością jest kapiel, niż siedzenie na kafeterii i denerwowanie sie, ze ktos sie myje a ha nie :D większość z was tutaj tak ma.

Gość gość
kazdy czlowiek ma swoj unikalny zapach, nie wiedzialas? x wiedziałam. i mam nieprzyjemność czuć czasami ten unikalny "zapach".

Gość gość
15.41 pewnie używasz tych chusteczek zamiast mycia pipki :o o fuj... Ty rozumiesz co się tu pisze? Nikt nie mówi, żeby szorować skore dwa razy ale podmyć miejsca strategiczne. Juz to wystarczy, żeby być w miare świeżym. Widzę, ze do ciemnoty nic nie dociera

Gość gość
Ignoranci, to ja wam udowodnię, mój dowolny kosmetyk z łazienki, skład: aqua, cetyl alcohol, glycerin, amodimethicone, hydroxyethylcellulose, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed wheat protein, stearyl alcohol, arginine, behentrimonium chloride, trideceth-6, chlorhexinide dihydrohloride, limonene, linalool, isopropyl alcohol, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulface, miristil alcohol, cetyl esters, cetearyl alcohol, cetrymonium chloride, citric acid, hexyl cinnamal, glyceryn linoalate, glyceryn oleate, glycerin linolenate, parfum(FIL C47175/1) wiadomo, że trzeba się myć, ale codziennie narażać skórę aby to wchłaniała?

Gość gość
moze pocicie sie wiecej, bo moje pachy jeszcze wieczorem przed kapiela nie smierdza. w takim wypadku dobrze dla innych, ze sie myjecie 2 razy dziennie :D

Gość gość
15,47 moje tez nie śmierdzą a mimo to myje sie bo to lubię. Jak można nie lubić świeżości. Poza tym skąd wiesz, ze inni nie czuja twoich pach? Ty sie przyzwyczajasz przeciez do swego "zapachu"... Ja tez nie czuje żebym śmierdziała a mimo to myje się często

Gość gość
15.41 pewnie używasz tych chusteczek zamiast mycia pipki pechowiec.gif o fuj... Ty rozumiesz co się tu pisze? Nikt nie mówi, żeby szorować skore dwa razy ale podmyć miejsca strategiczne. Juz to wystarczy, żeby być w miare świeżym. Widzę, ze do ciemnoty nic nie dociera x a ty rano myjesz pipke i do wieczora jej nie odswiezasz po skorzystaniu z toalety? to jest dopiero fuj :/ i wlasnie, ze duzo osob pisze o prysznicu czyli kapieli calego ciala 2x dziennie. ty to nie wszyscy.

Gość gość
15.51 odświeżam, ale nie chusteczkami. Normalnie się myje. Nie pracuje, siedzę w domu to mogę sobie pozwolić.

Gość gość
czy wy naprawdę w pracy podmywacie pipki po każdym siku tzw. stoicie rozkraczone nad umywalką i się myjecie - mi się podoba, chyba zaczaję się by którąś podejrzeć

Gość gość
to w koncu ile razy dziennie trzeba sie podmywac zeby byc przykladowym czysciochem jak ty? niedawno pisalas, ze robisz to rano i wieczorem, a teraz wychodzi na to, ze wiecej. Zmieniasz zdanie jak c***asuje, wiec lepiej skoncz p******ic farmazony kobieto. Zawijam sie stad serio, bo nie chce mi sie prowadzic dyskusji na takim poziomie.

Gość gość
dziś no wlasnie ja uzywam chusteczek, ale one sa dla brudasow :D musze wyprobowac patent z umywalka :D

Gość gość
nie wiem jak można lazic ze smierdzacym tyłkiem,macie myc te tylki po sraniu,bez gadania

Gość gość
kiedyś jak miałem kogoś to się myłem 2x dziennie, bo by seksu nie było, teraz jestem dzięki bogu jestem singlem bo już z nia nie moglem wytrzymac, wszystko ją interesowało, gdzie, po co i kiedy wrócę, a teraz to myje sie nawet co 2-3 dzień

Gość gość
14:22 sama jesteś zle wychowana każdy jest nauczony inaczej ciasny łbie, to że myjesz du/pe 5 razy na dzień to nie znaczy że każdy tak musi, utop sie w tej wodzie chora d****o

Gość gość
do tej co pisze o tym że nikt siebie nie czuje, każdy ma nos i by poczuł to że każdy dla ciebie śmierdzi co nie umyje sie 5 razy to masz coś z głową i idz sie lecz, nikt ci sie nie przyzna ale ludzie od ktòrych nic nie czujesz nie jeden by ci powiedział że mył się wieczorem tylko

Gość gość
hahah, ona juz nic nie odpisze. widzi, ze sie skompromitowala :D p.s. bralam kapiel wczoraj wieczorem, rano uzylam tylko antyperspirantu i nie smierdze! nawet specjalnie ojca zapytalam, a to szczery czlowiek.

Gość gość
Ja znam tylko jedną osobe która myje się 2 razy dziennie ale też nie zawsze. To ile trzeba sie myć żeby być przykładnym czyściochem? 2 razy dziennie? czy rano wystarczy podmyć strategiczne miejsca w końcu?