Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myjecie się rano?

Polecane posty

Gość gość sylwia
Jak można zakładać tematy na tak oczywistą sprawę.Normalne że myć sie trzeba .Ja się kąpie rano np.przed wyjsciwm i nie tłumaczę sie z tego nikomu bo to moja intymna sprawa jak rownież wstyd by mnie było kogoś o to pytać.Higiene każdy powinien zachowywać ..to samo myć zęby czy obcinać paznokcie .Nie wyobrazam sobie wyjsc bez prysznica.

Gość Mala_kola
Sylwia - w internecie jesteś anonimowa więc nie ma się co wstydzić. O niektóre rzeczy nie zapytasz znajomych bądź rodziny bo Ci wstyd a w internecie możesz być całkowicie anonimowa. Nie wiedziałam też, że zbyt częste mycie może doprowadzić do jakichś problemów. To może właśnie dlatego robią dezodoranty z jak najdłuższym okresem działania jak np 48 godz w przypadku tego garnier neo dry.

Gość gość
good girl gone bad dziś Z powodu zbyt częstego mycia zwłaszcza okolic intymnych można nabawić sie infekcji grzybiczych, poprzez wymywanie flory bakteryjnej. Ja myje się raz dziennie wieczorem i jest ok x PODSZYW tej użytkowniczki

Gość Ciapcia_gapcia
Kupię tradycyjny spray :)

Gość gość
zapytała kretynka ktora sie nie myje i ciekawa czy inni sie myją smrodziara jedna