Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test :)

Polecane posty

Gość gość

Dokończcie równanie (w kontekście ew. związku między tymi osobami): dentystka + woźny bez matury = ?

Gość gość
= BWM :D

Gość gość
Myślisz, że różnica statusu społecznego nie ma znaczenia? Są w stanie być równymi partnerami?

Gość gość
= Mezalians w sensie różnic związanych z wykształceniem, statusem społecznymi i ambicjami.

Gość gość
Zgadzam się z osobą powyżej. Fascynacja i motylki w brzuszku to jedno, tudzież seks. Ale proza życia szybko zabiłaby wzajemne porozumienie. Tacy ludzie troszkę inaczej myślą o życiu. Dla osoby mniej wykształconej to może nie mieć znaczenia, ba będzie zadowolona, dumna, że ktoś z wyższej półki zainteresował się nią, ale dla te drugiej po czasie światopogląd tej drugiej może okazać się nie do zaakceptowania.

Gość gość
Jaki światopogląd? Chyba, że religijny lub polityczny.

Gość gość
Czy Autor ( Autorka ) jest w takiej relacji, że robi test na ten temat właśnie? Jeśli tak, to ciekawi mnie jak to się układa, czy zakończyło się to małżeństwem, czy też jest to zwykły romans.

Gość gość
Ja jestem w podobnej relacji i uważam, że mogą być równymi partnerami- wszystko zależy od kultury osobistej i wzajemnego podejścia do siebie z szacunkiem- żadna praca nie hańbi- nawet tego woźnego ( bez matury ). Takie czasy niestety, że "panie dentystki" się kształcą latami, a potem problem ze znalezieniem faceta niestety. Pozdrawiam wszystkich wątpiących w powodzenie takiego związku.

Gość gość
W mojej rodzinie jest taki przypadek ( dentystka i chłopak po maturze )- są małżeństwem już 10 lat i wszystko jest w porządku, bardzo się sznują i mają piękną córeczkę.