Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roślina24lata

bluszcz.. wegetacja w samotności, depresja, nerwica, strach, brak perspektyw dno

Polecane posty

Gość gość
Też się czuje jak śmieć, wiec witaj w klubie

Gość gość
eh jak to dzieci potrafia mezczyznom nerwy zszargać :D

modelka nie wierze juz w tego typu p*****ly sw rita /;n/;o/;we/n;;n;a p;/om;;/p;/ej;;an/;s/k;/a i inne cudowne modly mimo ze tak bardzo w to wierzylem i tak nie zadzialaly ja juz w nic nie wierze Boga nie ma a nawet jestli jest to jest zwyklym s*********m

Gość gość
wyjdz sie troche przewietrzyc bo juz ci sie dupsko z krzesłem skleiło

Gość gość
Widać wierzyles nie wystarczająco mocno

tia niewystarczajaco zawsze cos wymyslicie cudow nie ma i tyle mi przez ostatnie 2 lata odkad sie bardzo zarliwie i systematycznie modle Bog nie pomogl ani w jednym maluskim procencie nic kompletnie nic moje zycie sie tylko jeszcze gorsze zrobilo skad brac nadzieje? to ze ludzie to s*******ny to wiadomo ale ze nawet Jezus mnie odtraca? tak bardzo chcialbym byc dobrym czlowiekiem i on wie ze bym nie zawiodl ale i tak mi nie pomoze a jak sie potem powiesze to jeszcze mnie opiertoli super k***a

Gość gość
Nie patrz na ludzi, patrz na siebie i nie sluchaj innych i nie martw sie ich opinia. To twoje zycie , ZYJ kolego :) dasz rade jak wszyscy :) pozdr

roślina24lata Piszesz: " nawet Jezus mnie odtraca? " x Pan J/ezus nigdy nikogo nie odtrąca skąd taki pomysł ? cuda się zdarzają ale na ogół trzeba zacząć od zmiany siebie mnie to zajmuje kolejne lata i nadal jestem w drodze a Ty ile Jemu poświęciłeś tak szczerze czasu? zacznij od szczerej rozmowy z Nim jak przyjacielem opowiedz Mu szczerze wszystko co Cię gnębi i męczy On nigdy nikogo kto szczerze poprosi nie odrzuci skoro mnie po kilkunastu latach błądzenia pomógł to i pomoże i Tobie

Gość gość
Nie jestes smieciem , kazdy cie tu lubi.