Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam jakiś czas temu chłopaka.On ma 32 lata a ja 29. Kilka lat temu miał brać ślub ale rozstał się z narzeczoną.Powiedział mi o tym gdy rozmawialiśmy o swoich byłych.Nie wiem czy warto się pchać w taki związek.Nie wiem o co się rozstali,niby twierdzi że zawsze wina leży po obu stronach ale nic więcej nie zdradził.Bardzo go to przybiło,nawej jak teraz o tym mówi.Z jednej strony jest pracowity,inteligentny (przystojny,rzecz gustu) fajny a z drugiej ten jego śłub nie daje mi spokoju.

Gość gość
no ale o co ci chodzi? każdy ma jakąś przeszłość. Mój brat chodził z dziewczyną 5 lat, też już byli narzeczeństwem. Rozstali się, bo ona zaczęła dziwne rzezy odwalać, po czym okazało się, że chce na stałe wyjechać z Polski. I koniec. Jak spotka za kilka lat inną, to ma być skreślony od razu za to? Albo co jej powiedzieć "dziewczyna odwalała dziwne rzeczy?". Koniec związku to porażka, pewnie dlatego nie chce za dużo o tym mówić

Gość gość
Hm może i racja ale jestem ciekawa o co im poszło? Z powodu głupoty ślubu sie raczej nie odwołuje,może on ją zdradził i teraz nie chce mi powiedzieć? A jesli to prawda to on może kiedyś to mi zrobić