Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapytam wprost

Polecane posty

Gość gość

Moj maz jest nauczycielem, w tym roku skonczy 51 lat. Udziela korepetycji, przychodzi do niego dziewczyna piszaca w tym roku mature. Widze te zalotne usmieszki, krotkie spodniczki, dekolty. Przychodzily juz wczesniej rozne dziewczyny, ale z ta wyjatkowa sie lubia. Widac to w ich oczach, z reszta jestesmy razem 15 lat, czlowiek widzi takie rzeczy. Czy majac okazje 50 latek przeleci taka podlotke?

Gość gość
Trudno przewidziec. Ale raczej watpie zeby 19latka byla zainteresowana. Owszem adoracja flirt bycie w centrum uwagi tak ale sex z 50latkiem? Nie. Dla niej to dziadek.

Gość gość
Boje się, kiedy ona ma przyjsc specjalnie sprzata dodatkowo mieszkanie, nigdy nie bylo takich sytuacji wczesniej, zaklada koszule, a innych przyjmuje w tshircie, perfumuje sie. Na co dzien jest zadbanym facetem, ale pozwala sobie na luz, ale tutaj stroi sie. Tylko jej proponuje zawsze cos do picia, czestuje ciastem, rozmawia z nia nie tylko o przedmiocie, nie wiem jak to rozumiec, czuje jakis niepokoj.....

Gość gość
normalne ze sie jara 30 lat młodszą laską, jesli ona okazuje mu zainteresowanie to czuje sie facet jakby mu lat ubyło, nawet jak do niczego nie dojdzie to bedzie miał o czym pomarzyć

Gość gość
mam czuc sie zagrozona?

Gość gość
mysle ze chetnie by cie wymienil :p

Myślę że ta smarkula wypróbowuje siłę swojej świeżo nabytej kobiecości,wydaje mi się że nie tylko na twoim mężu ale i na każdym facecie. Jego to bawi,podnosi jego ego i potwierdza atrakcyjność a dzieweczce imponuje jego zainteresowanie.Mężowi powiedz otwarcie że według ciebie młoda zachowuje się prowokująco i może go ośmieszyć,możesz go przestrzec że jeśli uczennica się zakocha to będzie miał problem.Moja pierwsza największa niespełniona miłość -Ja lat 16 a facet 32 żonaty ,dwójka dzieci,stąd wiem że jest to możliwe.Możesz również zapytać uczennicy czy przychodzi eksponować nogi i biust ,czy się uczyć

Gość gość
Babcia dobrze radzi. Uwazaj na to, bo sytuacja jest niebezpieczna. Mezczyzna majacy swiadomosc ze sie starzeje, ze to moze byc "ostatnia szansa", moze dostac malpiego rozumu. Wiekszosc takich zwiazkow rozpada sie, ale wczesniej zostawiaja po sobie zgliszcza.

Gość gość
babcia góralka plecie 3po3 jak zaczniesz mu prawić kazania, to sama się ośmieszysz, wyjdziesz na zazdrosna o głupstwa pudernicę :o

Gościu,ja wyraziłam opinię na temat konkretnego problemu,ty możesz mieć opinię inną ale kto ci dał prawo oceniania nie zdarzenia a opinii innych niż twoja "babcia góralka plecie 3po3" Takich rzeczy po prostu się nie robi..

Gość gość
Cos Ty moze on ma ochote ale taka dziewczyna nie przespi sie z facetem tyle lat starszym. To sie dzieje tylko w tv. Z 30, 40 latkiem moze jeszcze.