Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o takim zachowaniu mojej siostry??czy wasza tez sie tak zachowuje?

Polecane posty

Gość gość

co sądzicie o takim zachowaniu mojej siostry??czy wasza tez sie tak zachowuje?

Gość gość
MOJA SIOSTRA MA 30 LAT A JA 32.ONA JEST NAUCZYCIELKĄ NIEMIECKIEGO KIEDY DZWONIE DO NIEJ I PYTAM JA O COŚ TO ONA WTEDY MÓWI DO SIEBIE I OLEWA MNIE TOTALNIE..PODAM PRZYKLADOWE NASZE DIALOGI TELEFONICZNE.. JA :"CO SLYCHAĆ U CIEBIE" ONA:" CO CHCESZ BO JA NIE MAM CZASU ..ROBIE DO PRACY SOBIE RZECZY" JA:"JAK TAM U CIEBIE ZE ZDROWIEM?" ONA:" AHA TE TABELKI BĘDA TUTAJ...TO PRZENIOSE TAM..DWADZIESCIA PIĘC MIEJSC ..ITD.. ja:"HALO JESTES TAM?JA MOWIE DO CIEBIE" ONA :"AHA JUZ ROZUMIEM -CZYLI TO SOBIE ZLE ZROBILAM..MUSZE JEDNAK TE DZIECI DAC DO DRUGIEJ GRUPY " I to sie powtarza notorycznie.. ona mówi sama do siebie i olewa mnie totalnie..udaje ze nie slucha co mówie do niej.. a kiedy zadzwoni ktos obcy do niej albo kolezanki jakies to OD RAZU RZUCA wszystko i pieknie z nimi rozmawia.. najsmutniejsze jest to,że ona zawsze jak jej cos jest dzwoni do mnie..i ciągle tylko musze je wysluchiwac. ..jak to ona jest zmęczona i jak nienawidzi pracy...ja nigdy jej nie olewam i zawsze wysluchuje..ona mnie traktuje jak smiecia.. w rozmowach telefonicznych ona zawsze tylko narzeka i tylko jest ciągle:"ja to ,ja tamto" kiedy zapytam o kogos innego to od razu zmienia temat i chce konczyć rozmowe..trzeba zawsze rozmawiac tylko o niej i jej problemach..

Gość gość
Mam to samo a nawet gorzej