Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraz oszaleje

Polecane posty

Gość gość

Staramy się o dziecko jest to mój 25dc, mam cykle 27-28 dniowe, do tej pory zero objawów ale z czystej ciekawości w 21 i 22dc zrobiłam testy i nic jedna krecha. Juz mnie to dobija, wyraźnie czuje kiedy mam owulacje i nic. Mierze temp. Wczoraj 37.4,boli mnie brzuch jak na @ piersi ale delikatnie tylko przy dotykaniu. Do tego głowa zawsze tak mam przed @. Czuje ze znowu nic z tego. Jestem tak wściekła ze chce mi się wyć. Musiałam to komuś napisać.

Gość gość
A od kiedy się starasz ?

Gość gość
pewnie 2 lub 3 cykl :P

Gość gość
Moze nie masz jeszcze na tyle hormonu zeby test wyszedl pozytywnie :) dopóki nie ma @ to jest nadzieja :) glowa do gory ;)

Gość gość
Przede wszystkim nie rób testów wcześniej! Po co? Tylko dostajesz wścieklizny, że nic z tego nie wychodzi. Czekaj do @, jak nie dostaniesz to dopiero wtedy rób. Wiem łatwo powiedzieć, ale tak będzie lepiej.

Gość gość
U nas liczne badania wychodziły ok, a staraliśmy się 4 lata, ciąża przy 3 inseminacji a później 3 lata, 3 nieudane inseminacje i nadal nic...

Gość gość
Moja koleżanka która starała się kilka lat a badania wychodziły ok przeszła na jakąś specjalną dietę ekologiczną i po jej stosowaniu pół roku zaszła za pierwszym razem.

Gość gość
Kochana może Cię pocieszę: Po 1) Dwa lata temu robiłam dwa testy ciążowe: dzień po spodziewanej @ oraz 3 dni po - oba negatywne a jednak okazało się, że byłam w ciąży. Po 2) miałam wówczas identyczne objawy jak przed zwykłym okresem. Trwało to jeszcze kilka dni, a później minęło. Krwawienie nie nastąpiło :) Jeszcze wszystko się może zdarzyć. Dopóki nie zrobisz bety lub nie dostaniesz @ to nie możesz nie odróżnić objawów wczesnej ciąży od objawów miesiączki.

Gość gość
*możesz nie odróżnić objawów miało być

Gość gość
Nie wiem gdzie mam napisać więc zapytam tutaj. @ miałam 5.03 i trwał 6 dni, ♡ później kilka razy min. 19.03 i 29.03 - miedzy tymi dniami dziwnie pobolewało mnie podbrzusze (nie za bardzo wiem jak to określić). @ miałam dostać 5.04 ale opóźniła się 1 dzień. Ogólnie zawsze mam tak że 3-4 dni leci ze mnie ciurkiem a później już tylko plamienie. Tym razem pierwszy dzień tylko plamienie 2 coś tam poleciało ale w porownaniu z norma to raczej nic 3 cisza i 4 plamienie. Nie zwracalam uwagi na mdłości itd. Teraz hmmm troche "dokuczają" mi piersi i mam zgage. Dodam że robilam test i wyszedł negatywnie. Do lekarza jestem umowiona za tydzień ale chcialam się tylko dowiedzieć, czy mam sie czego obawiać? W rodzinie zdarzały sie wypadki chorób zwiazanych właśnie z tymi sprawami.

Gość gość
Czy miał ktoś tak jak ja? Bardzo proszę o odpowiedź