Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam taki nietypowy problem. Otóż od trzech miesięcy spotykam się z chłopakiem, jesteśmy bardzo blisko ze sobą. Podczas spotkań calujemy się, dotykamy w różnych intymnych miejscach. Podczas ostatniego takiego spotkania zapytał mnie o seks. Czy nie jest za wcześnie? Co o tym sądzę? Tak mnie zamroczylo, ze nic mu nie odpowiedziałam, a prawda jest taka chciałabym żeby nasza znajomość poszła do przodu. Nie wiem jak teraz do tego nawiązać w rozmowie z nim Zaznaczę ze dla mnie byłby to pierwszy raz. Pomóżcie.

Gość gość
Powiedz mu, że nie jesteś jeszcze na tak poważny krok gotowa. Z takimi sprawami nie można się śpieszyć, bo potem możesz żałować wyboru pierwszego partnera lub samej chwili.

Gość gość
Ale właśnie sprawa wygląda tak, że chciałabym iść ten krok do przodu. Dobrze się znamy, ufam mu.

Gość gość
Moja koleżanka też tak ufała dopóki się z gościem nie przespała, potem ją zostawił. O jej wyczynie dowiedziałam się od niej jak była bardzo pijana i nie mogła się pogodzić z tym wszystkim, że tak szybko do wszystkiego doszło, a debil ją tylko wykorzystał.

Gość gość
Ja byłam z moim pierwszym chłopakiem ponad pół roku i byliśmy już pełnoletni jak się zdecydowaliśmy na tak poważny krok w związku. Po dwóch latach się rozstaliśmy.