Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zaradzić na wilgotną pochwę?

Polecane posty

Gość gość

Często jak idę np do sklepu i czuję, że mi się sikać chce to leci mi śluz na majtki, gdybym włożyła palca od razu robi się mokra, kiedy jestem przy swoim teżetem też robi się mokra... Cały czas czuję wilgotno czy jest jakiś sposób na to bym miała sucho w tamtym miejscu? Bo to taki dyskomfort, mokre majtki, luźna pochwa... Pomocy. Czy to się dzieje w mojej głowie?

Gość gość
obrzezaj sobie ta zgnila c**e

Gość gość
Odwiedź ginekologa.

Gość gość
Myślisz, że to może być przyczyna jakiejś choroby?

Gość gość
przesyp sobie gipsem wszyćko stanie na wysokości zadania

Gość gość
może lubisz seks i jesteś niezaspokojona, może powinnas się trochę pomasturbowac np. kilka razy dziennie i wtedy zobacz co będzie się działo a jak nie to ginekolog. ale jak robisz się mokra od wkładania palca to jest chyba ok prawidłowa reakcja, podniecasz sie

Gość gość
gość dziś Masturbuję się, ale bardziej na wysokości łechtaczki bo taki orgazm mi się najbardziej podoba. Czy to jest w porządku, że idę i mi leci śluz? Chciałabym aby trochę była sucha aby podczas zabawy z partnerem czuć wypełnienie. Jeszcze z nim nie uprawiałam i nie wiem jakiego ma.

Gość gość
przejdź się z tym do seksuologa i pogadaj o ile się nie wstydzisz. a jak dużego miał poprzedni partner ze czujesz się luzna, czy może masturbowałas się dużymi przedmiotami? rozmiary pochwy sa różne może masz trochę większą niż inne kobiety, ale to normalne każdy jest inny. ja bym spróbował seksu z nowym będziesz wiedzieć na czym stoisz. ludzie musza się dopasować (penis do pochwy)

Gość gość
Zawsze miałam suchą, ciasną, orgazmu pochwowego nie miałam nigdy więc nic sobie nie wkładałam podczas masturbacji tylko podczas stosunku no i zawsze z każdym nowym partnerem na początku mnie bolało i nie umiałam się podniecić a teraz mam 26 + i robię się bardzo wilgotna i się podniecam, minęły z 3 miesiące od rozstania więc może jeszcze nie zdążyła się zwęzić?

Gość gość
mmm mokra cipcia przecież to skarb :) nie lecz tego

Gość gość
skoro teraz masz 26 lat i się podniecasz masz mokro to skarb, spróbuj z nim seksu, zobaczysz jak będzie. lepiej teraz spróbować i się dowiedzieć puki jest początek znajomości niż później jak się zaangażujesz i będzie zle. jedyne co mi przychodzi do głowy to operacyjne zmniejszenie pochwy. ja bym cie tam bzyknął lubie mokre