Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile zarabia dziekan na wydziale panstwowej uczelni?jak myslicie?

Polecane posty

Gość gość

ile zarabia dziekan na wydziale panstwowej uczelni?jak myslicie?

Gość gość
Znowu ta psycholka od prestiżu, zamknij się w końcu i przestań zakładać te wątki bo jak widzę te wpisy o inżynierach i rzekomych mężach-dziekanach koleżanek to się rzygać chce, psycholog ci jest potrzeby bo cierpisz na niedowartościowanie dziewczyno i to ostre

Gość gość
hehehe to ciekawe :)bo pierwszy miesiąc jestem na kafe:) wczesniej pisalam na wizazu a ty mowisz ,że jestem kretynka jakąs od prestizu:)

Gość gość
Przecież wiadomo że to ty, inżynier budownictwa przewijał się tu tyle razy, że hoho, podobnie styl pisania i takie pytania

Gość gość
przeciez inzynierów budownictwa jest w polsce masa. każdy moze zapytać :) a ja mam akurat takiego męża:) mam az 4 kolezanki ,których facet ma identyczny zawód ,więc o co chodzi?to jeden inzynier budownictwa jest w polsce?

Gość gość
i tak zdechnie i robale go zeżrą czy inzynier czy dziekan więc weź zluzuj poslady glupia szmato i wypad stad.

Gość gość
nie, ale styl pisania i typ zadawanych pytań specyficzny tylko dla ciebie :D

Gość gość
to ciekawe ze poznajesz po stylu pisania ludzi na kafe:) dobre:) kazdego z milionów kafeteriuszy potrafisz poznac?

Gość gość
Kilku nałogowo zakładających wątki tak :) ale ja ci nie radzę w złej wierze. Po prostu patrz na to, jaki ktoś jest, a nie jaki ma tytuł. To jest ważniejsze, naprawdę. Wartość mierz miarą człowieczeństwa. W życiu nie ma co się zastanawiać nad pewnymi rzeczami, szkoda czasu. Powodzenia :)

Gość gość
Powiem ci, że podstawy ma nie wiele. Pracowałam kiedyś na uczelni i miałam w ręku tajne przez poufne dane o wynagrodzeniu - chyba ok. 7 k netto (to było w 2006 r). Dziekan jest zazwyczaj pracownikiem dydaktycznym, więc dorabia na publikacjach. ten "mój" sporo zarabiał wykładając na innej, prywatnej uczelni (ja pracowałam w państwowej).

Gość gość
nie mam pojęcia

Gość gość
ja jestem inzynierem :-)

Gość gość
ja jestem inzynierem habilitowanym i kiedys byłem dziekanem i zarabialem 8k na reke, super praca,