Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kościak

czy to może

Polecane posty

Gość kościak

Cześć Od tamtej niedzieli pobolewaja mnie kości i stawy, tak ekko nie nasilaja się. We wtorek poczułam lekkie drapanie w gardle, ale nic się nie rozwinęło, tego samego dnia poszłam na szczepienie (błonica,tężec) wszystko było okej bolała tylko ręka jak to po tym szczepieniu. Ciągle pobolewały mnie te kości. W piątek drapało mnie gardło, natomiast w sobote już bolało przy połykaniu wiadomo leki na gardło i jakoś to przechodzi. Ogólnie nie widzę żadnych jakis nie fajnych zmian oprócz chyba psychicznych. Nie mam gorączki ani stanów podgorączkowych najwyższa temperatura w ciągu dnia to 36,9. Nie jestem zmęczona, nie utraciam na wadze, nie mam żadnych krwawień z dziąseł czy z nosa, zadnych siniaków i wybroczyn. A jesli chodzi o moje choroby to w styczniu miałam kaszel który wyleczyłam w lutym był katar który tez normalnie minął teraz ten bół gardła który tez już mija. I przechodząc do tematu nie wiem dlaczego, ale pomyślalam , że moge miec białaczke ;( wszysko przez tee kości, każdy mi tłumaczy że mam 18 lat i maja prawo mnie boleć dodam, że w sumie to od małęgo już mnie bolą ale to wiadoo tak że poboli jeden dzień i przestanie... a teraz tak nie jest.. inni twierdza ze to przesilenie wiosenne albo po prostu moje przeziębienie którem nie brało i jest ze mną takie objawy daje własnie jak łamanie w kościach. Strasznie się bje ponieważ zauwazylam ze potrafie przesiedziec cały dzień czzytajac na internecie objawy białaczki i wzystko po kolei i szuka sobie po prostu różnych objawów. Chciałaym wiedzieć czy rzeczywiście mogą t byc objawy tej okropnej cchoroby czy po prostu ma to związek z przeziebieniem albo przesileniem wiosennym. Proszę o pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować