Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wera321

jakie ubrania wolicie?

Polecane posty

Gość Wera321

Cześć :) mam takie pytanie. Jeżeli macie do wyboru ubrania polskiej produkcji i z bardzo dobrych materiałów , za które wychodzi cenowo 100-200zł, a ubrania gorszej jakości, ale cenowo max 100zł to co wybieracie?

Gość gość
za 100zł to ja mam całą torbę porządnych markowych ubrań z lumpeksu, ktore wyglądają jak nowe 🖐️

Różnie, ale wolę te lepszej jakości, chociaż z miejscem produkcji różnie, nie zawsze jest to Polska.

Gość Wera321
nie pytałam dziadostwa, lumpów polskich kupujących w lumpexach. wypiertalaj biedoto!ale już!

Gość Wera321
Mógłbyś się nie podszywać pode mnie z łaski swej? Chodzi mi o to, że prowadzę sklep internetowy. Mam do wyboru, albo tanie ciuchy, które jakości są kiepskiej, albo naprawdę ubrania świetnej jakości od polskich producentów, ale wiadomo cena już jest wyższa.

Gość gość
100zł to tanie ciuchy? szczerze to watpie, teraz ludzie pieniedzy nie mają, żeby za kawalek szmaty dac 150zl. ale zycze powodzenia.

Gość Wera321
to czym mam handlować? cnotę już sprzedałam.. weżcie coś doradżcie

Gość Wera321
Te obraźliwe komentarze pod moim pseudonimem wypisuje jakiś kretyn. Napisałam, że te tańsze są za max 100 :p raczej większość dużo niższa np. spodnie 69, bluzka 39, kurtka 89. Droższe np. sukienka 120, spodnie 100, bluzka 69, płaszcz 140