Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaria

Cosmedica na Mokotowie

Polecane posty

Gość Olgaria

Słyszałam, że 17 kwietnia na Mokotowie zostanie otwarty sklep/apteka Cosmedica. Koniecznie zamierzam się tam wybrać. Brakowało tutaj takiego miejsca, gdzie można kupić naprawdę dobre produkty i leki w niskich cenach. Spotykałam takie miejsca już wcześniej i naprawdę fajnie zaaranżowana jest tam przestrzeń, a oferta jest szeroka, zarówno jeśli chodzi o zdrowie, jak i pielęgnacje. Myślę, że to właśnie tam będę teraz robić tego typu zakupy. Słyszeliście kiedyś o tej sieci aptek i zamierzacie odwiedzać to miejsce? cosmedica.pl/

Gość Kolorowyaniol
Tak, ja też słyszałam, że przy ulicy Naruszewicza 30 ma być otwarta za kilka dni ta właśnie apteka. Nie wiedziałam natomiast, że mają w swojej ofercie tak szeroki wybór kosmetyków i to na dodatek w takich cenach! Na bank się tam wybiorę, tym bardziej, że mam blisko.

Gość gość
O, to ciekawe. Blisko mnie i na dodatek Cosmedica, czego chcieć więcej. Już nie będę musiała jeździć po swoje ulubione produkty do pielęgnacji albo zamawiać przez internet, spacerek i po sprawie. Cieszę się, że otwierają ją tutaj.

Gość gość
Dzisiaj jest to otwarcie? Ktoś już tam być i może powiedzieć, jak to wygląda? Bo lubię tę sieć aptek

Gość Qasia
Przestrzeń jest naprawdę spora, a apteka nowoczesna, myślę, że idealnie odpowiada na potrzeby konsumentów. Kupiłam tam dzisiaj jakieś leki na przeziębienie, bo coś mnie łapie i w sumie sama się zaskoczyłam, że tak mało zapłaciłam. Także ja szczerze polecam.

Gość shella
Ja dzisiaj miałem okazję być w tej aptece i wykupić receptę dla mojej ukochanej. Powiem Wam, że w sumie sam się zaskoczyłem, że tak mało zapłaciłem. A sama apteka bardzo przyjazna, zachęca do tego, aby robić w niej zakupy. Sporo przestrzeni i coś co mnie zaciekawiło, szeroki wybór suplementów.