Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego normalne kobiety nienawidza puszczalskich qrew z roksy?

Polecane posty

Gość gość

To bardzo proste! Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. Kobiety tak na prawde bardzo zadko maja cos przeciwko temu ze ich facet sobie ***** na boku BYLE BY ZA TO NIE PLACIL! Qrwy sa konkurencja dla normalnych kobiet i to powazna, bo szybko i latwo daja d**y za kase. Czyli za to na czym normalnym kobietom zalezy (d***** uszczupla zasoby, ktore mogla by wykorzystac normalna kobieta do odchowania potomstwa). Dodatkowo obawiaja sie, ze mezczyzni beda sklonni korzystac z qrew i placic za pewny seks gdyz mezczyzni pragna szybkiego latwego i taniego seksu. :)

Gość gość
Zgadzam sie z autorem. Plus, normalne kobiety to tez k****y I niejedna ma wiekszy przebieg od takiej dziewczyny zyjacej ze sponsoringu, ale nie maja warunkow biznesowych :D:D Laski z Roksy bywaja bardziej wybredne i maja wiekszy wybor od tych "normalnych" Ten ostatni fakt tez bardzo wk*****a te pastuchy zoneczki

Gość gość
No ja wole miec "k***e" ktorej jestem jedynym klientem czyli byc zonaty :P

Gość gość
Jestes pewien, ze jestes jedyny ? :D:D

Gość gość
20:05 a tylko by sprobowala to byl leb ukrecil i nabil na plot!

Gość gość
Ojojojoj jaki brutal Śledzisz żonkę? Wiesz dokąd chodzi i co robi przez 24 godziny na dobę ? :D Może ci rogi przyprawiać np. u sąsiada ;)

Gość Pakistan044
Tak jak pisze mój poprzednik - każda lubi czasem zaszaleć. Miałem kiedyś przyjaciela, który chwalił się na każdym kroku, że jego kobieta jest wyjątkowo wierna. Sam też był do niej przyzwiązany - nawet nie chciał się oglądać za innymi kobietami. No i się później okazało, że jego miłość kręciła loda z facetami z http://ekstaza.pl . Było mi żal faceta...