Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest po trójkącie

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Zacznę od tego, że zawsze kręciły mnie trójkąty. Zawsze wyobrażałem sobie ten akt z moją partnerką. Jesteśmy od 8 lat, jakoś od 6 lat chodziło mi po głowie coś takiego. Zawsze bardzo kochałem swoją partnerkę, nawet jak zamieszkaliśmy razem to te 8 godzin pracy zawsze dobijało mnie tęsknotą za nią. Przez lata udało mi się namówić ją na trójkąt. Oczywiście dobrałem jej partnera, który byłby dla niej boski. Mój dawny kolega ze studiów okazał się idealny dla niej, tym bardziej, że zachowywał się podobnie jak ja - czyli był idiotą na swój sposób. Mały grill, potem alkohol, obowiązkowo karty i się udało. Wszytko było w porządku dopóki nie dowiedziałem się, że ona pragnie bardziej jego niż mnie. Do tego stopnia by romansować z nim przez telefon. Zaraz zacznie robić to za moimi plecami, a przecież miało być wszystko wspólnie. Od roku żyje w stresie, że nadarzy się okazja i będzie robić z nim to bez przerwy. Chory sku-wiel ma żonę i dwójkę dzieci, a ona chce sięgać dalej niż jednokrotną zabawę. Zdałem sobie sprawę, że niektóre rzeczy powinny zostać wyłącznie fantazjami, rozumiem to i żałuję. Nie chce jej stracić, chce o nią walczyć. Niestety sprawa jest tak trudna, że pobicie nie wchodzi w grę, to nic nie da. Jak kobietom namieszać w głowach, żeby odwieść od nastoletniego trybu życia?

Gość gość
tak to się kończy. Po co ludzie się mieszają w takie przygody