Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci to tez materialiści Opisze wam moj ą historie

Polecane posty

Gość gość

Poznałąm świetnego faceta. Z mojej strony od razu zaiskrzylo. z jego wtdawalo mi się ze tez. Umowilismy się na randke , było super ale do niczego nie doszło i tak jeszcze 2 razy. Mówił wtedy, ze on chce mieć już dziecko, ale nigdy nie był dotad zakochany i żeby z kims wziąć slub to musiałby najpierw z kims zamieszkac a by te osobe dobrze poznac. Potem przestal się umawiać przez 2 miesice . Dalam sobie już nim calkowuity spokoj po czym on znowu się odezwal i wydzwanial do mnie bez przerwy ze chce się spotkac. Zgodzilam się bo cos do niego czułam. I wtedy on przyjechal do mnie i zapytal mnie czy chciałabym takiego faceta jak on, ze on chciałby się już ustatkować i ze może mi nawet gotowac. Rozumeicie cos z tego? Nie ukrywam ze jestem osoba niezalezna finansowo, czy on mógł przemyslec sprawę i leci teraz na kase??? przecież wcześniej przez 2 miesiące nie dawal znaku zycia...

Gość gość
Faceci to jeszcze większe d***** materialistyczne niż kobiety.

Gość gość
Nie tyle może na kasę, choć wykluczyć tego nie można, ale jasno z tego wynika że niezły z niego desperat, chce szybko uwiązać kobietę do siebie, zrobić jej dzieciaka, itd... radziłbym wiać jak najszybciej od takiego typa i poszukać sobie kogoś rozsądnego.

Gość gość
Ale przecież kobieta nawet jak zrobi sobie z kimś dziecko to nie będzie uwiązana. Facet musiaby płacić alimenty.

Gość gość
No ale on się przez bite 2 miesiące nie odzywał do mnie. Więc jasno z tego wynika, ze nie zakochał się wcale. Po co miałby chcieć mnie uwiązać do siebie??

Gość gość
Faktycznie świetny facet :) raczej rozchwiany emocjonalnie idiota który chce zrobić dziecko desperatce :P

Gość gość
A po co się nad tym zastanawiasz, to jakiś oszołom. Żaden normalny facet nie będzie po tak krótkim czasie wspominał o dziecku, wspólnym zamieszkaniu, itd. Szuka naiwnej idiotki, facet pewnie ma nieźle zryty beret, może to jakiś psychopata :)

Gość gość
Jestem facetem. On mi raczej wygląda na wariata niż na łowcę posagu. Weź ty wiej lepiej. Ale skoro piszesz, że coś już poczułaś do niego, to też z tobą coś nie teges. Dobraliście się.