Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymodliliście kiedyś coś u Matki Boskiej?

Polecane posty

Gość gość
19:09 jedno i drugie wymodliłam na różańcu. Matka Boska bardzo pomaga ludziom i wysłuchuje ich modlitwy, jeśli ktoś w ogóle nas wysłuchuje, to własnie Ona.

Gość gość123454
a ja od kilku już lat modlę się o to by ktoś mnie pokochał i nic, widocznie nie zasługuje na to :(

Gość gość
Nie należy modlić sie o konkretną osobę, bo każdy ma wolną wolę.

Gość gość123454
nigdy nie modliłam się o konkretną osobę, tylko po prostu o miłość, męża

Gość gość
należy się modlić o dzieci zagrożone aborcją .

Gość gość
Też wymodliłam i muszę się znowu zmobilizować, Polska i świat czekają :classic_cool::p

Gość gość
córeczkę a synka juz dostałam w gratisie jest moim bonusem od zycia

Gość gość
Adoptować też mogłaś a nie zawracać głowę Panu Bogu.

Gość gość
tak mam swoje zawsze tylko moje

Gość gość
Za różnych podłych ludzi też muszę zacząć się modlić :)

Gość gość
19.43 a kto Cie tak wkurzył

Gość gość do martyna 33
Jakiego jesteś wyznania, czy znasz teologię albigensów, Johna Wyclifa, Jana Husa, Urlicha Zwingliego, Thomasa Muntzera, Jana Kalwina, Miguela Severta, Williama Millera, Johna Penna ? Reformacja wybuchła i co sama nie umiała się utrzymać w jednej wierze, Luter nie umiał nad zapanować, tylko olał wszystko i co z tego wynikło ? Powstały rozdziały, podziały - jedne wyznania protestanckie każą chrzcić dzieci inne wyznania protestanckie każą chrzcić dorosłych. Sami jesteście rozłamani i inaczej postrzegacie swoje wyznanie.

Gość gość
Modłami do tej kobiety obrażacie waszego boga. Opanujcie się. Sąd boży się zbliża.

Gość gość
Wymodliłam na Jasnej Górze uzdrowienie mojego ciężko chorego brata oraz dobrego męża . Zawsze ze wszystkim zwracam się do Matki Bożej.

Gość gość
tak.nie bede tu opowiadac bo bym musiala podac sporo szczegolow i moze ktos ze znajomych by mnie wytropil.powiem tylko tyle ze mialam skromna prosbe a otrzymalam wiecej niz prosilam-i to w ciagu kilku dni jak bylam w Kalwarii, a w nastepne 2 tygodnie cale moje zycie sie przeorganizowalo.Otoz modlilam sie o jakakolwiek prace, a mialam pewne zainteresowania w czasie wolnym ktore zupelnie mnie pochlanialy.i te 2 sprawy sie styknely, mimo ze prawdopodobienstwo bylo jakies max.5% i tak nierealne ze nawet by mi do glowy nie przyszlo o to sie modlic-jedynie o jakakolwiek prace. to jeden przyklad, byly tez 2 inne .Ale nie myslcie ze kazda prosba bedzie spelniona-Bog sam wybiera co uwaza za potrzebne.z jedna dolegliwoscia sie bede meczyc chyba do konca zycia, pewnie to ma jakis sens o ktorym nie wiem-uczy pokory, empatii, rozumienia innych cierpiacych.ciesze sie ze moglam sie tu wypowiedziec, i na kafeterii sa wartosciowe watki

Gość gość
gość123454 2016.07.22 , widocznie jeszcze nie czas i miejsce.nie poddawaj sie, jak masz ponizej 30 a nawet 35 czekaj sobie spokojnie, bo nie chodzi o to zebys kogos miala tylko zebys byla szczesliwa-to nie zawsze sie zbiega

Gość gość
Buk nie miau matki tylko jezus

Gość gość
Ja wymodliłem sobie wypróżnienie na kiblu podczas stawiania mega laksy. Krzyknąłem tylko MATKO BOSKA i już było po wszystkim - cała laksa w sraczu, a ja 3 kg lżejszy. :)

Gość gość
Widzę,że martyna 33 coś umilkła, no tak widać,że ma braki w religioznawstwie - wielka protestantka :D

Gość facet po 50tce
TAK, wymodliłem u Matki Bożej bardzo wiele łask! Bardzo Jej za wszystkie dziękuję!

Gość gość
facet po 50tce dziś TAK, wymodliłem u Matki Bożej bardzo wiele łask! Bardzo Jej za wszystkie dziękuję! X Dziękuję za Twoje piękne świadectwo :) Pozdrawiam :) 🖐️

Gość gość
gość 2016.07.22 mnie kilka razy w tygodniu uwalnia od depresji i obdarza spokojem za każdym razem - po odmówieniu 2 dziesiątek różańca . X Dzięki za piękne świadectwo :) Pozdrawiam :) 🖐️

Gość gość
tak.pozdrawiam cie autorko

Gość gość
Wiele rzeczy wymodliłam :)

Gość gość
Jestem kaleką i modlę się, żeby dziewczyna straciła nogi, bo wtedy za mnie wyjdzie.

Gość gość
Tak wymodlilam, modle sie czesto do Sw. rity i Sw. Judy o wsparcie :)

Gość gość
Nie wolno sie tak modlić, bo ona może przez to stracić wiarę w Boga i przeklinać go do końca zycia, a za ciebie i tak nie wyjdzie.

Gość gość
Tak, często proszę Matkę Boską o wsparcie, ale nie traktuję Jej jak złotej rybki, która ma spełnić moje życzenia. W zeszłym tygodniu modliłam się też do św. Judy Tadeusza o wstawiennictwo. Bardzo mi pomógł, sprawa beznadziejna ułożyła się tak, że okazała się błahostką.

Gość ojj stara modelka bez związku
Jeśli modlitwa jest z serca i jest zgodne z Wolą Bożą czyli to nie jest przeszkodą dla duszy w zbawieniu wöwczas jest wysłuchwana :) Modlitwa o nawrócenie nawrócenie siebie i innych zawsze jest wysłuchwana bo Wszechmocny Stworzył nas do miłości :) Czyli do jedności z Nim na wieczność :) I jak tu nie kochać Ojca Niebieskiego? :)