Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymodliliście kiedyś coś u Matki Boskiej?

Polecane posty

Gość gość
Tak :) Codziennie :)

Gość ojj stara modelka bez związku
Kochani - spóźnione ale szczere - Wszystkiego Najlepszego z okazji Wszystkich Świętych :) Wierzę, że wszyscy kiedyś będziemy święci tak ja Pan Bóg stąd życzenia dla nas ;) Kiedyś spotkamy się w radosnej wieczności z Wszechmocnym bo jesteśmy Jego Dziećmi Wiecznej Miłości :) Licze na Was, że spotkamy się po drugiej stronie w tym doborowym towarzystwie :) ;) x Przemijanie jest łaską bo jesteśmy na ziemi skażeni złem. Pan Bóg jest święty i nie chce nas z domieszką złego abyśmy jak w ziemskim życiu nie cierpieli na wieczność :) Dlatego Ma dla nas Niebo - z Nim - na wieczność :) To jest każdego prawowite dziedzictwo z chwilą naszego urodzenia o ile Go sami z własnej woli nie odrzucimy :) To jest Wielka Boża Miłość, że każdego z nas zaprasza do Raju :) I jak Go nie kochać?

Gość gość
Modlitwa o karę dla kogoś, kto mnie skrzywdził, była dobrą modlitwą i Bóg ją spełnił.

Gość gość
Tak :) I to nie raz :)

Gość gość
I guess finding useful, reliable intofmarion on the internet isn't hopeless after all.

Gość gość
Tak, żeby taka jedna dała mi dvpy. Zadziałało!!!! :)

Gość e4535434534w
jak się modlicie to wasz sąsiad może was podsłuchiwać - fale WIFI umożliwiają odczyt waszych myśli......

Gość wer345235765zx
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. X W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. X Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... X Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... System ten działa w Polsce od wielu lat... X Co więcej kamerki są w już w każdym urządzeniu AGD podpiętym do prądu.

Gość gość
Superior thinking deortsnmated above. Thanks!

Gość gość
a czemu nie martwisz się tym , że firmy internetowe reklamowe cały czas mają dostęp do naszych danych osobowych na naszym dysku . Kto nie ma włączonego oprogramowania anty śledzącego to może być z nim krucho .

Gość gość
za każdym razem gdy jestem dręczona przez złego ducha , proszę Najświętszą Marię aby powiedziała do niego uciekaj i za każdym razem czuję ulgę i spokój i wiem , że mi pomogła . Ale samemu powiedzieć nie pomaga . Tylko Jej słowo ma władzę i jest skuteczne i podobnie słowo Jezusa.

Gość gość
Nie wiem kogo Bóg wysłuchuje ale pewnie dobrych ludzi.

Gość gość
jak ktoś sie modli o nieszczęście bo jest przekonany że bóg tego chce, to wymodli nieszczęście. X Jak Bóg może wysłuchiwać modlitw w złej intencji? To chyba taka osoba modli się do szatana nie przyznając się do tego sama przed sobą. Bóg by krzywdy nie zrobił z powodu ludzkiego widzimisię, zlo owszem.

Gość gość
Serio wierzycie, że zakonnice to zło?

Gość gość
Ludzie !!! Czytajcie objawienia jezusdoludzkosci.pl Sprawdzają się właśnie na naszych oczach !!! !!! !!!

Gość gość
gość dziś Serio wierzycie, że zakonnice to zło? X Tylko człowiek będący pod wpływem złego tak myśli bo właśnie zakonnice wyrywają złemu zgubione na wieczność duusze.

Gość gość
Obawiam się że nie wszystkie. Ja na tych twarzach przeważnie widzę złośliwość i zadufanie w sobie. Zresztą nie wiem, bo unikam jak mogę.

Gość gość
moje serce otrzymało od Niepokalanej Maryi miłość . Jej miłość . Jest ona dla mnie największym skarbem dla której warto jest mi żyć , znikły moje depresje , zatrwożenia i zmartwienia .. Miłość , która każdemu jest dostępna , której nikomu nie odmawia .

Gość gość
Zakonnice to samo dobro, zwłaszcza wtedy, kiedy każą jednym dzieciom gwałcić inne dzieci, tak jak to miało miejsce w Zabrzu, albo kiedy maltretują dzieci uderzając ich główkami o kant kafelek, zamykają w piwnicy itd.

Gość gość
Ciekawe co niektorzy pisza, o tym, ze spelnia tez zle modlitwy. Jak to jest naprawde ...

Gość gość
Orędzie z Medjugorje 02.10.2016 r. Posted by Dzieckonmp w dniu 3 października 2016 . Najświętsza Maria : " .. Drogie dzieci! Duch Święty, przez Ojca Niebieskiego, uczynił Mnie Matką, Matką Jezusa, i przez to samo także waszą Matką. Dlatego przychodzę was posłuchać, by otworzyć przed wami moje matczyne ręce by dać wam moje Serce i wezwać, abyście pozostali ze Mną, bo z wysokości krzyża Mój Syn powierzył was Mnie. Niestety, wiele moich dzieci nie poznało miłości mojego Syna, wielu nie chce Go poznać. O, dzieci moje, o jakże źle czynią ci, którzy muszą widzieć lub tłumaczyć sobie, aby uwierzyć. Dlatego wy, dzieci moje, apostołowie moi, w ciszy swojego serca słyszcie głos mojego Syna, by wasze serce było Jego domem, by nie było ciemne i zmęczone, ale oświecone światłością mojego Syna. Poprzez wiarę szukajcie nadziei, bo wiara jest życiem duszy... " Zadziwiająca sprawa , Najświętsza Maria chce dać nam swoje serce , byśmy przetrwali ..

Gość gość
Jak była nastolatką to się modliłam o jakąś chorobę dla mojego ojca który był alkoholikiem i bił mamę i mnie czasem, jak byłam mniejsza. Zaczęłam się modlić o chorobę dla ojca, żeby wreszcie umarł, po pół roku zaczął się źle czuć i już nie pił ale okazało się, że ma raka trzustki. O diagnozy, żył jeszcze 3 miesiące. Zaczęłam się zastanawiać, dlaczego Matka Boska spełniła moje modlitwy a nie wyleczyła go z alkoholizmu i doszłam do wniosku, że po prostu spełniła moje prośby a to ja mogłam wybrać i modlić się o wyzdrowienie ojca. Teraz mi smutno ale muszę z tym żyć dalej.

Gość gość
MARYJA WOŁA SWOJE DZIECI Kochane dziec****atrzcie ze mną w przyszłość, do której należy zwycięstwo. Wyjdźmy naprzeciw Jezusowi, który nadchodzi. Nie patrzcie wstecz, by zobaczyć, kto pobłądził. Wkrótce będzie dla nich za późno, ponieważ czas przeminie (3). Pozwólcie, bym was prowadziła. Nie ufajcie tym zarozumiałym, tym uczonym, ani tym niewykształconym bez przyszłości. Oni uczepili się rzeczy przemijających. Zapraszam was do tego, by podać rękę tym, którzy nie widzą. Ale nie pozwólcie się im prowadzić. Wy bądźcie tymi, którzy ich prowadzą, aby zapanowała w was Boża roztropność a nie ludzka. (4) Nazywam was dziećmi, ponieważ ON chciał bym była matką was wszystkich. Kto mnie uzna swoją matką, ten będzie wychwalał Boga i ten będzie uznany, jako dziecko. (5) Poświęćcie się memu Najświętszemu Niepokalanemu Sercu : siebie samych , swe rodziny , swoje domy , całą młodzież i małe dzieci. Nie pozbawiajcie ich moich matczynych objęć. (7) Moje nauki są święte! Moje wezwanie jest ważne. Jak wielka jest moja miłość do was! (8) Wszystko, co ode mnie przychodzi, jest miłością do was. Odkryjcie tą miłość, która także to, co złe, przemienia w dobro. (9) Poświęćcie się mojemu Niepokalanemu Sercu a nastąpi wasze uświęcenie. (10) Szukajcie ucieczki w moim sercu matki, bowiem szaleństwo złego wroga porywa zbyt wiele dusz w tę śmiertelną otchłań. (11) Otrzymacie moją pomoc w tej mierze, w jakiej mi się zawierzycie! (12) Maryja woła - Orędzia Matki Bożej Królowej... ...h t t p://prawdanieujawniona.blog.one...

Gość gość
dzięki ci autorko za wspaniały temat ..

Gość gość
Każde słowo modlitwy jest słyszane przez Boga a wiele jest podziękowań za spełnienie tych próśb i modlitw , wystarczy tylko popatrzyć na ściany w kaplicy Najświętszej Maryi w Częstochowie . Te niezliczone ozdoby na ścianach to nie są tylko ozdoby ale zostawione jako podziękowania za realną pomoc , którą kiedyś otrzymano i były zapisywane tam w księgach uzdrowień od stuleci . Wiszą tam na ścianie nawet kule tych niepełnosprawnych , którzy po uzdrowieniu już ich nie potrzebowali .

Gość gość
Odmawiałam pompejańską i dzięki temu udało mi się dostać pracę w swoim zawodzie i w godzinach jakich chciałam. Pracuję z naprawdę fajnymi ludźmi, atmosfera jest super :)

Gość gość
Odmawiałam pompejańską i dostałam wymarzoną pracę.