Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ułatwić ten pierwszy raz?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 24 lata. Przez 5 lat nie miałem dziewczyny, odkąd ostatnia (druga) rzuciła mnie dla innego, przy okazji zdradzajac w trakcie dwuletniego zwiazku. W wakacje tamtego roku poznalem wspaniala dziewczyne, 18 lat. Jest dziewicą - ja swoj pierwszy raz przezylem w wieku lat 17, spałem z 4 dziewczynami, jakieś tam doświadczenie mam. Ale nigdy nie mialem dziewicy. Za jakiś czas zapewne dojdzie do naszego pierwszego razu. A więc: co zrobić by ją to jak najmniej bolało? Jak ją pieścić? Dziewczyna jest dość wstydliwa i trzeba się troche postarać by na coś pozwoliła.

Gość gość
Może zanim ją zaliczysz, zastanów się czy na pewno ją kochasz i czy chcesz z nią być.

Gość Piotr z mazowieciekgo
Po pierwsze klimat - wolne, niekrepujące lokum. Czysta, świeża pościel, świece,bjakieś kwiaty. Najlepiej lekki półmrok, może lekko krępować się nagości i swojego ciała. Musi czuć się wyjątkowa, jedyna i dla Ciebie najważniejsza. A Ty musisz być bardzo delikatny. I absolutnie nie naciskać na nic, na co nie będzie miała ochoty . Czułość przede wszystkim. Jak delikatnie wymuskasz ustami jej całe ciało, powinno być naprawdę dobrze. Powodzenia ;-) piotr_290@o2.pl