Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On czuje się gorszy

Polecane posty

Gość gość

Facet z którym się spotykałam przestał się ze mną kontaktować bo stwierdził że nic nie może mi dać, pracuje tylko dorywczo w weekendy, nie ma praktycznie kasy, siedzi w domu i nawet nie spotyka się ze znajomymi. Kumpel mi powiedział że on czuje się ode mnie gorszy bo mam więcej rzeczy od niego a on nie ma nic. Kiedyś było inaczej, lubił się pochwalić a teraz tak mu życie się ułożyło że został z niczym. On zazdrości że mam laptopa, smartfona, więcej kasy od niego, szczura ( on bardzo by chciał mieć ) mam rodzinę, mamę a jego mama zmarła i podobno on jest zazdrosny że mi lepiej się powodzi niż jemu. Ja nie jestem bogata, mam zwyczajne rzeczy ale on nie ma nic. Przykro mi że tak się porównuje do mnie i nie chce utrzymywać przez to kontaktu.

Gość gość
niech se złapie szczura w piwnicy. Będziecie mogli wtedy być razem.

Gość gość
Nie bądź z takim człowiekiem, bo ten człowiek jest zły. Nie ważne ile pieniędzy ma, nie wolno zazdrościć w taki chory sposób, że ucinasz z kimś kontakt. Dla przykładu w szkole średniej miałam koleżankę z naprawdę bogatej rodziny, opowiadała mi ona o tym, że planuje wakacje w Japonii, co jest moim marzeniem, do którego będę dążyć pewnie przez wiele lat, a ona to dostanie od ręki od rodziców. Zazdroszczę jej, ale w pozytywnym sensie. Ciesze się z tego, że jej się powodzi. Ten chłopak też powinien się cieszyć, że jego dziewczynie dobrze się powodzi. Chyba nie chcesz, żeby zaczął ci kiedyś wypominać, że jesteś rozrzutna, bo kupisz sobie rzecz, na którą jego nie stać?

Gość gość
Skądś to znam. Złapanie szczura tutaj nic nie zmieni.