Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miał ktoś tak na teście ciążowym

Polecane posty

Gość gość

Czy to oznacza ciąże? Test z jasna kreska robilam wczoraj rano natomiast ten z rozlaną dzisiaj. Dziwne jest dla mnie to zebym tak trafiała na felerne testy. Robilam ich w zyciu wiele i jeszcze nie mialam takiej sytuacji. Czy ktoś tak miał i był w ciąży?

Gość gość
jak tu dodać zdjecia?

Gość gość
możesz tylko dodać linka. Wrzuć na fotosik albo jakiś inny tego typu serwis a tu podaj linka.

Gość gość
w realu widać to bardziej niz na zdjaciach a na pierwszym zdjeciu kreska na zdjeciu jest praktycznie niewidoczna w domu jest rożowa

Gość gość
Na pierwszym zdjęciu nie ma kreski - wynik negatywny Na drugim - wynik zafałszowany Zrób jeszcze jeden test, ale może innej firmy? Albo zrób bhcg, będziesz mieć jednoznaczną odp.

Gość gość
na pierwszym coś widać a drugi test moim zdaniem do powtórki -ten uznać za nieważny.

Gość gość
Na pierwszym wg mnie to namoczony wskaźnik,na drugim często tak miewalam i nie oznaczało ciaxy

Gość gość
ok. uważałam, że może być coś na żeby ponieważ testy robione 8 dni po owulacji, dlatego kreski moglyby nie byc tak wyraźne

Gość gość
Po co ten pośpiech? Odczekaj do terminu okresu i wtedy rób test.

Gość gość
Stosuję metode kalendarzykowa, mam kalendarzyk z tamtego roku miałam dwa terminy i poprostu sie pomylilam i dlatego pospiech. Dziecko mogloby poczekac jeszcze z rok lub dwa. Teraz wiem, że kochaliśmy sie w dni płodne dlatego, że bolał mnie jajnik a w te dni tak mam. Urosły mi piersi szybciej niż przed okresem i pobolewa mnie brzuch od dwoch dni i chodze do toalety. Biorę pod uwagę, że może to być przeziębiony pęcherz i dlatego to wszystko. Ale taki zbieg okolicznosci?

Gość gość
jest kreska:) kup sobei facelle z rossmana, ten test co kupiłas też jest ok ja teraz nasikasz to połóż test w takim miejscu gdzie bedzie dobrze schnął, np niedaleko wiatraka laptopa (ale nie za blisko żeby test się nie podgrzał), kreske masz piękną jak na 8dpo:)

Gość gość
gość dziś Tak, moze byc to po prostu zbieg okoloczności. Zaczekaj do dnia miesiączki i dopiero wtedy zrób test (o ile jej nie dostaniesz).

Gość gość
Serio widzicie tam kreskę? :O Chyba czas iść do okulisty :D

Gość gość
100% ciaza

Gość gość
do autorki wątku: jeszcze raz ja- co do robienia testów w czasie @ : wpisz sobie w google count down to pregnacy com wyskoczy CI strona gdzie zobaczysz jak wychodzą dziewczynom testy w podobnych dniach po owulacji do Twojego na moje oko to masz betę 50- 100:) najlepiej to siurnij na tą facelle, nawet teraz powinna CI wyjść niekoniecznie rano i jak bedzie kreska to leć na bete:D

Gość Autor95
Ale przecież test tez może być wadliwy i pokazać, u mnie rzeczywiscie widac cieniutka ale rozowa kreske

Gość gość
a mi sie wydaje ze na pierwszym tescie jest blada kreska. ja tez mialam taka na swoim pierwszym tescie kilka dni po terminie @. zrob jutro rano jesli bedzie ciemniejsza to ciaza.

Gość gość
ja też widzę kreskę :)

Gość gość
nie ma tam żadnej kreski, jak ja byłam dwukrotnie w ciąży i robiłam sobie testy, to krechy były tak wyraźne, że nie było najmniejszych wątpliwości - tutaj trzeba się wpatrywać w jakieś cienie cieni... odczekaj kilka dni, teraz to wróżenie z fusów

Gość Autor95
hej, dziewczyny robiłam kolejny test ten ktory mi polecalyscie, co prawda w południe, ale kreska wyszla jedna :) Pozdrawiam