Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubawgościnie

Rodziny wielodzietne proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Grubawgościnie

Witam. Jestem studentką pedagogiki,a przy tym mamą jednego dziecka. Wychowałam się w rodzinie wielodzietnej i taki model rodziny chcielibyśmy stworzyć. Zainspirowało mnie to do przeprowadzenia badać dotyczących funkcjonowania rodzin wielodzietnych w obecnych czasach. Bardzo proszę o uzupełnienie ankiety. https://www.ankietka.pl/ankieta/218758/funkcjonowanie-rodzin-wielodzietnych.html

Gość gość
heh byłam pierwsza w ankiecie :P

Gość gość
Polskim rodzinom - ogólnie, więc nie tylko wielodzietnym - brakuje przede wszystkim radości z życia. Jak chcesz pozytywny wzór wielodzietnej rodziny to oglądaj ShayTards. Ci ludzie powinni udzielać korepetycji przyszłym kandydatom na rodziców! Ogólnie vlogi i blogi Mormonów z US są świetne jeśli chodzi o szukanie wzorców i inspiracji do budowania dużych rodzin, bo na naszym rodzimym gruncie tego nie znajdziesz niestety. Lata socjalizmu wyprały społeczeństwu mózgi, zakodowały prześmiewczość wobec dużych rodzin i klasyfikowanie ich jako a) rasowych patoli, lub ewentualnie b) ślepych katoli i nic pośrodku. Mało komu w PL przychodzi do głowy, że jacyś ludzie chcą mieć więcej dzieci bo je po prostu lubią i uważają, że ich stać, ani nie są do tego wcale religijni lub przesadnie religijni.

Gość gość
12:37 Amen sista! :D

Gość gość
kobieto wypełniajaca ankiete napisałas : ze nie masz mozliwosi wyjazdy=u na wakacje bo samochody sa 5 osobowe ! no prosze cie ! sa 7 sosobowe i takim dysponujemy ! jeste nas szescioro !

Gość gość
Mają już 5 fajnych dzieciaków, a w planach 6-ste. :)