Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prześladowanie jako zemsta za brak wzajemności

Polecane posty

Gość gość

czy zdarzyło się komuś, że osoba była w Was zakochana, ale po tym jak otrzymała odpowiedź odmowną (kulturalnie, grzecznie) to zaczęła się "mścić" np. starała się przy każdej okazji umniejszyć Waszą wartość, plotkowała do innych, starała się obgadywaniem i robieniem złej opinii niszczyć efekty Waszej pracy; w kontakcie z Wami była niemiła i czuliście wrogość, które się nasilały nawet wtedy gdy próbowaliście być opanowani i nie złośliwi i udawali, że nic się nie dzieje ? Czy komuś się coś takiego przytrafiło ?

Gość gość
osoba dodatkowo przy każdym kontakcie stara się być złośliwa i ubliżyć oraz zdenerwować. np. krytykując pracę lub wygląd. Wcześniej tak nie było.

Gość gość
Malo kto umie godnie przyjąć odrzucenie

Gość gość sylwia
Tak..miałam tak.

Gość akirranamajawa
polacy tak mają na co dzień,dużo w nas podłosci,na mnie ktos sie wyżywał tylko dlatego ze wyszłam za innego a on nie potrafił sie z tym pogodzić,nie umiał sie zdobyć na odwage to sie mścił na mnie twierdząc ze wolę złych facetów

Gość gość
wszystkie d***** co się czepiają żonatych tak robią. mszczą się, wyśmiewają, a nawet wyzywają, gdy dostaną kosza. grzecznie to nie pojmie, nie dotrze do k***y słowo "nie". trzeba z grubej rury "s********j k***o" i to tak, żeby wszyscy słyszeli.

Gość gość
To nie jest prześladowanie tylko również brak odwzajemnionych uczuć. przestał cie lubić i tyle dlatego jest wrogo nastawiony. Widocznie dostał kosza bez klasy. No pomysl jak ty byś się zachowała gdyby ktoś odrzucił twoje uczucia robiąc to bez klasy.