Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża a studia???

Polecane posty

Gość gość

Mam 23lata. Właśnie kończę 3ci rok finansow. W maju chcialam składać papiery na architekture ale okazało się, że jestem w ciąży :-( 7my tydzień :-( czy mam możliwość skladania papierów na dany kierunek i czy mam szanse żeby się dostać???

Gość gość
No pewnie, duzo ciezarnych studiuje. Pytanie czy sobie poradzisz jak sie dziecko urodzi.

Gość gość
Ciąża to nie choroba. Należą się gratulacje a nie zmartwienia :) Zawsze możesz wziąć IOS na przykład.

Gość gość
Poradzisz sobie, skladaj papiery. Jak bedziesz miala pomoc to spokojnie mozesz chodzic tez na zajecia jak urodzisz. A jak nie to zawsze mozesz wziasc dziekanke i potem dac dziecko do zlobka. Pomysl pragmatycznie, jak bedziesz szukala pracy to dziecko bedzie juz troche odchowane. Powodzenia!

Gość gość
Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Czy dam radę to się dopiero okaże :-/ tylko nie wiem jakie sa moje szanse na dostanie się tam. No i iść na pierwsze zajęcia na nowej uczelni z brzusiem... och przeraza mnie to

Gość architekt00ra
Na architekturze jest ogromny zapieprz, zwłaszcza na początkowych latach. Przemyśl to

Gość gość
Ale chyba da się radę?