Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmarszczki zwiotczała skóra u 25latki

Polecane posty

Gość gość
To muszą być geny bo jednego są gładkiej jak dupa niemowlaka przy beznadziejnym trybie życia a drugie pomarszczone przy odpowiednim. Jak twoja matka wygląda albo wyglądała w tym wieku?

Gość Gonia 23
Jestem normalnej postury, Zdrowo się odżywiam, trochę ćwiczę, ale na moich nogach i tak jest cellulit. Stosowałam różne balsamy antycellulitowe, rolki masujące- i nic. Jakiś czas temu zdecydowałam się na zabieg endermologii. To naprawdę działa, skóra jest jędrniejsza i ładniejsza.Jak wygląda zabieg widać na filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=tKrUgjT3LDw Polecam. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość gość
Zwiotczala skora z powodu diety odchudzajacej,malej ilosci wypijanych plynow.

Gość kARO

Słuchaj, spróbuj sobie kolagenu z doppelherz, u mnie super sa efekty i mam nadzieje ze i tobie sie poprawi. nie przejmuj sie hejterami, wiem co to znaczy jak masz zwiotczała skure więc głowa do góry i walcz o siebie 🙂

Gość lila
13 godzin temu, Gość kARO napisał:

Słuchaj, spróbuj sobie kolagenu z doppelherz, u mnie super sa efekty i mam nadzieje ze i tobie sie poprawi. nie przejmuj sie hejterami, wiem co to znaczy jak masz zwiotczała skure więc głowa do góry i walcz o siebie 🙂

A to krem jest, olejek czy co?

Gość fiona

@lila to są specjalne porcje z płynnym kolagenem. Poczytaj sobie tutaj, jest wiecej informacji http://nieperfekcyjnamama.pl/2019/01/25/kolagen-do-picia-jaki-kupic-doppelherz-kollagen-beauty-system-opinia-test/

Gość helka

no no. Czytalam ten blog i to na prawde wydaje sie sensowny produkt

Gość bunita

Koniecznie nawilżać - od zewnątrz, od wewnątrz i suplementuj kolagen (dobry jest ten od doppelherz) - na pewno to pomoże 🙂

Gość Holka

Tak to prawda, ja też używam tego od doppelherz i działa bardzo dobrze

Gość kokoszanel

Nie ma szans zeby tak było jesli dbasz - pijesz wode, kolagen np doppelherz, dobrze jesz i troszke sie ruszasz. nie ma szans 🙂

Gość Rose

ten kolagen DH naprawdę super działa na skórę, już po 3 tyg widzę znaczącą róznicę przy zmarszczkach (mam 28 lat) :)

Gość waleria

Zrób sobie Focusa na twarz a zmieni Ci się życie ...

Gość Patrycja

DObrze ujędrnia i uelastycznia skórę, mleczko do ciała z ostropestem i szałwią lekarską od Bielendy z serii Botanic Spa Rituals. Świetnie nawilża i odżywia, wydaje mi się, że powinnaś też pomyśleć nad zmianą diety i mieć więcej wypoczynku

Gość bluberka

Mi pomaga krem z klapp cosmetics A classic, z witaminami, retinolem. Widzę , że moja skóra jest już bardziej jędrna. Efekt fajny i oby tak dalej.

Gość Matona

sprawdź sobie DH kollagen beauty, stosuje od wielu miesiecy i widać poprawę cery.

Gość Kamilka

Myślę, ze mozesz miec podobnie jak ja. Mam 27 lat i juz myslalam, ze dopadła mnie starość, wybrałam się do gabinetu, pani kosmetolog obejrzala moja skóre i stwierdziła ze skóra jest odwodniona. Miałam 3 zabiegi jakieś amerykańskie plus zel i krem do domu. Skóra jest teraz w duzo lepszym stanie, zmarszczek nie widać, nawet kolor się poprawił. Polecam wizytę w Poznaniu w salonie Beauty Premium na Ratajach :)

Gość Ganos
Dnia 4.05.2019 o 12:47, Gość Matona napisał:

sprawdź sobie DH kollagen beauty, stosuje od wielu miesiecy i widać poprawę cery.

Całkowicie się zgadzam, ten kolagenik to leczyy wszystko i poprawia cerę niemalże natychmiastowo!

Gość ala

Ja stosuje ostatnio z hadalabo krem i mi bardzo pomaga

Naturalne olejki proponuje, przy tak młodej cerze nie ma co sięgać po jakies zabiegi, a tylko skóre i siebie dobrze odzywiać i nawadniać. Pić duzo wody, conajmniej z 2 l dziennie a na skóre zamiast kremów, gdzie sama chemia jest (a chemia tylko niszczy skóre szczególnie tak młodą) to polecam naturalne oleje. cuda działają. Ja stosuj taki specjalny orientalny Olejek Busajna z Arabii Saudyjskiej

Niesamowicie poprawia jędrnośc, nawilżenie i regeneruje taką zwiotczałą skóre. Można go stosowac na twarz i pod oczy, nawet dla kobiet w ciazy jest polecany do smarowania brzuszka przeciw rozstępom i po ciazy tez jak skóra jest rozciągnięta i zwiotczała, też pomaga