Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2xme

szukam kolezanki po 30tce na wspolne odchudzanie :)

Polecane posty

Aha, i nie boję się, że rzucę się na jedzenie :) Jem tyle białka, że nie czuję się głodna mimo 1200. Wychodząc z diety trzeba będzie dodawać po 50-100kcal co tydzień :) Te ćwiczenia, które wykonuję trwają z 20min i niestety cięzkim treningiem tego nie można nazwać :D CIęzkie treningi miałam, gdy ćwiczyłam na siłowni z trenerem personalnym przy diecie 1800. Ćwiczyłam 60min 3 razy w tygodniu i wcale nie schudłam !!! BYłam głęboko sfrustrowana i zarzuciłam ten proceder. OK, wracam do pracy :)

eee wafle ryżowe na kolację? nie ma zbyt dużo wartości odżywczych ;)

Teraz jeszcze policzyłam sobie kcal na dziś, spokojnie do tuńczyka mogę dodać po powrocie do domu CIEPŁY makaron razowy całe 50g :D ale będzie wyżerka wow :D :classic_cool:

Gość gośćpannamloda
No ja niestety jutro bede miala tzw. Cheat day :-o sniadanie urodzinowe w pracy, taka tradycja a one do skromnych nie naleza. Ciezko bedzie sie ograniczac gdy tyle pysznosci na stole i wokol ciebie wszyscy palaszuja ile wlezie.

Panna, raz w tygodniu cheat nie jest zły, podkręca metabolizm :) Więc rozkoszuj się jedzonkiem :D moje menu troszkę inaczej ostatecznie wyglądało więc wklejam: 1. płatki owsiane górskie 43g, rodzynki 12g, banan 100g, masło orzechowe 10g; mleko 50g 1,5% bez laktozy 2. kurczak 300g, mix sałat+ ogórki konserwowe, 2 pomidory; oliwa z oliwek 2g; olej kokosowy 5g 3.jogurt jogobella brzoskiwniowy 150g; kawa z mlekiem 1,5% 50g 4. ( przede mną ) 50g makaronu razowego, 100g tuńczyka w wodzie, 40g kukurydzy konserw. ( w sumie nie powinnam jej jeść, bo to syf), ogórek konserw., oliwa z oliwek 2g A jutro zjem dodatkowe 150kcal :D Żarcia jak dla wojska :D :classic_cool:

Kobitki, idę poćwiczyć 20min bikini z Chodakowską ;) więcej mi się chyba nie chce ;) Nie będę tutaj spamować z tymi postami, więc edytuję. Poćwiczone, pojedzone :) Menu na jutro gotowe :) ale wpiszę dopiero jutro, bo znowu mogą się wkraść drobne zmiany :) Zdawajcie relacje ze swojego dnia Kobitki 👄 Dobranocka :)

Gość marzenastudiofit
Witam. Od kilku lat zajmuję się układaniem diet personalnych, planów treningowych, harmonogramów. Mam bardzo dużo doświadczenia, wielu zadowolonych klientek oraz klientów, czy to starszych czy młodszych, ważących 70 jak i 140kg, prawie wszystkim udało mi się pomóc. Zainteresowane osoby proszę o kontakt email: marzena.studiofit@gmail.com Postaram się odpisać jak najszybciej :)

Gość 2xme
🖐️ Menu na dzisiaj: 1. owsiane górskie 40g, 10 g rodzynki, 100g banan, 5g masło orzechowe; 50g mleko 1,5% 2.łosoś 100g, 50g makaron razowy, 200g warzywa na parze 3. chudy twaróg 250g plus ogórek zielony, rzodkiewki Gdzieś po drodze jeszcze druga kawa z 50g mleka. Dziś jest ten dzień kiedy mogę zjeść coś extra w ramach dodatkowych 150kcal :D Jeszcze nie wiem co wybiorę ;) Miłego dnia Babeczki :) Napiszcie czym zajmujecie się na co dzień, zawodowo :) Ja zaraz pędzę do pracy nauczać kwiat polskiej młodzieży :D :classic_cool: 🌻

Gość elka42
Hej a u mnie dziś -jaglanka z bakaliami -banan -zupa meksykanska -2 jajka na miekko z sałatą Planuje też poćwiczyć -mam hula hop i orbiego, więc najwyższa pora odkurzyć sprzęt.

🖐️ zamiast ogórka zielonego, do twarogu będzie szczypiorek 20g jogurtu naturalnego Activia i 1/2 bułki pszennej 30g ( w ramach 150kcal dodatkowych :D ) dzisiaj węgli na poziomie 130-140g :D Elka, a TY ważysz te produkty czy na oko? Ja bym na takim niskim białku była stale głodna. Chyba że w zupie meksykańskiej jest jakieś mięcho? Ja się na zupach nie znam ;)

Skalpel + drobne ćwiczenia na biceps/triceps z hantlami; wykroki z hantlami i MC. Dzień jak najbardziej pozytywny :) :) Co tam u Was ? :)

Gość elka42
Na oko, a w zupie jest miecho, duzo miecha- cała pokrojona piers z kuraka

Gość elka42
a propo białka to jest w każdym moim posiłku- bez białka ani rusz

Gość gość kasia37
Hej! Mnie rozklada choroba. Mam goraczke I bardzo boli mnie gardlo wiec z dieta I cwiczeniami jestem do bani. Mam prosbe czy moglybyscie ocenic moj jadlospis: Sniad: 3lyzki platkow owsianych,lyzeczka rodzynek,lyzeczka orzechow wloskich,lyzka siemie lniane,zalane wrzatkiem. Ok 12 : owoce do 150 g O 15 tunczyk 100g,ogorek kiszony,rzodkiewka,por ,kapusta pekinska O 18 100g piersi z kurczaka lub ryby pieczonej,gotowane brokuly,kalafior,salatka z pomidorow z cebulka. Co.myslicie czy schudne na takiej diecie? Do tego jak sie lepiej poczuje to chodakowska I orbitrek. 2xme mam prawie takie same wymiary jak Ty tylko ja 164cm wzrostu:(

Gość gość
Jak dla mnie ok- sama jem podobnie tylko do obiadu dodaje jakies węglowodany, niewiele 2 łyzki kaszy lub makaronu pełnoziarnistego. Zdrówka zycze.

Gość elka42
ten wpis powyzej to ja

Kasia 🖐️ zdrowka zycze :) Jadłospis ok, ale zjadłabym 200g tej piersi. Białko na noc jest bardzo dobre :) Kaloryczność tego menu oceniam na 1000-1100 więc schudniesz na pewno :) A gdzieś dodajesz tłuszcz? Bo trochę oliwy czy masła klarowanego czy oleju kokosowego ( w zależności do czego) jest potrzebne. Na niskich tłuszczach m.in. znika okres. Elka, no powinno się w każdym posiłku zawrzeć BTW. Ale widzę, że zjadłaś banana ;) a przynajmniej z zapisu wynika, że samego :P Ja też niestety nie zawsze stosuję się do tej zasady. Choćby w śniadaniu... zero białka... ( bo ja nie liczę jakoś za bardzo tych 4g B z owsianki). Koleżanka - trenerka personalna oraz laureatka wielu konkursów w kategorii bikini fitness namawiała mnie do tego, by do owsianki wbić jajco :O Ale jakoś mnie ta wizja nie urzekła :D --- Dziewczyny jak będziemy stale tak pięknie jadły i ćwiczyły to do lata same siebie nie poznamy :P __ Zobaczcie jaki prosty przepis na pyszny zdrowy deserek: DESER 250 KCAL: 12g kaszy manny 12g miodu 150g mleka 1,5% tł. 50g owoców (np. czarne jagody, czarne porzeczki) 60g banana 6g czekolady deserowej cynamon Przygotowanie: Kaszę gotować w mleku ok 3 minut. Wymieszać z miodem. Dodać plasterki banana oraz owoce. Posypać tartą czekoladą oraz cynamonem.

Gość 2xme
🖐️ Dziś, kobietki, zapisuję się na zajęcia fitness ze sztangami :) pump i inne takie :) Jak zdołam wrócić :D, to zdam relację :) Udanego dnia :)

Gość elka42
Oj tam banan to nie posiłek a przekąska hahhha -ale ok poprawie się. Menu na dziś - owśianka ma mleku z cynamonem -jabłko, jogurt naturalny -gotowany indyk,surówka z kapusty kiszonej i marchewy, 1/4 woreczka kaszy jaglanej -makrela wędzona, mix sałat Wieczorem napisze ile udało mi sie poćwiczyć.

🖐️ menu: 1. owsiane górskie 40g, banan 100g, rodzynki 10g, masło orzechowe 5g, cynamon, mleko 50g 2. jogurt bakoma men - ten ktory ma wiecej białka 200g 3. łosoś 200g, ziemniaki 80g, zielenina :P 4. pół bułki pszennej 35g, twaróg chudy 100g, rzodkiewki, szczypiorek, 10g actvii naturalnej Jestem dzisiaj padnięta jakaś i wizja sztang mnie kładzie na łóżku :D ale będę dzielna :classic_cool: Oj, dziewczęta wycisk był niezły ! już jutro chyba będę miała problem, aby zasiąść na klozecie, nie mówiąc o zapięciu stanika :P Ale takie zajęcia lubię, gdy po wszystko mnie boli :D :classic_cool: Elka, a jak tam u Ciebie końcówka dnia? Zaczyna się weekend, nie będę ukrywać, że obawiam się o moje dietę w kontekście jakichś %. Być może wpadnie jakiś szampan lub wino. Muszę obliczyć kcal tak, aby z ewentualnym alkoholem nie przekroczyć 1250kcal. :P Dobranocka 😴 PS. Albo na sfd jest błąd, albo szampan prawie nie ma kcal :O :O

Gość 2xme
🖐️ Na sfd jest oczywiście błąd. Szampan w 100g liczy 72kcal. Tragedii nie ma :P

menu na dzisiaj: 1. owsianka taka jak zwykle 2. jogurt jogobella 150g 3. 250g kurczaka, 30g makaronu razowego, mix sałat, 2g oliwy 4. jajecznica z 2 jaj, 3g masła klarowanego, 1/2 bułki pszennej, pomidor, ogórek zielony łącznie 100g mleka 1.5%

Ja już po ćwiczeniach z chodakiem ( skalpel). Udanego weekendu dla wszystkich 👄 Ja pewnie zajrzę dopiero jutro :)

Gość biurowam 31
Witam, pisałam na dwóch tematach, ale tam coraz mniejszy ruch. Mam 31 lat, na diecie jestem od miesiąca, schudłam 4,5 kg, chcę jeszcze 3,5 kg. Marzę o 60 kg, stosuję mz.

Gość 2xme
🖐️ Biurowam 🖐️ Fajnie, by było, gdybyś do mnie dołączyła, bo na tym temacie też posucha ;) Niby mogę sobie ten temat traktować jako coś w rodzaju pamiętnika, ale chodziło mi też o wspólną mobilizację i zdrową rywalizację :P Zresztą, co CI będę mówić, sama w tym celu krążysz od tematu do tematu, a te upadają. Ja nie mam zamiaru poddawać się! Gratuluję Ci zrzucenia już tych pierwszych kg. Poza mż coś jeszcze stosujesz? coś wykluczasz? ćwiczysz? A kcal liczysz, czy po prostu jesz mniej niż dotąd? Jeśli to nie problem dla Ciebie, wstawiaj swoje menu, może coś podłapię :) A oto moje dzisiejsze : 1. jajecznica z 2 jajek, 2g masła klarowanego, 1/2 bułki pszennej 35g 2. jogurt 150g 3. 2 małe kluski śląskie 100g, schab pieczony 80g, olej kokosowy 2g, zielenina 4. pierś z kurczaka 250g, warzywa na patelnię 150g Ćwiczenia: 4kg na biceps/triceps 12powtórzeń w 3 seriach przysiady sumo : 10kg, 15x3 serie plus 20min bikini Chodakowskiej

Gość biurowa31
Hej, jeżdżę na rowerze w weekendy i nieregularnie dywanówki. Liczę kalorie, 1200-1500, choc ostatnie trzy dni było 1000. Moje menu śniadanie salatka z brokułami w sosie czosnkowym na bazie jogurtu, drugie śniadanie dwa wafle ryżowe z wedlina i pomidorem, potem smażone wieprzowe i sałatka na bazie kapusty pekińskiej. Na kolację jaja na miękko i orzechy włoskie. Nie jem słodyczy dwa tygodnie i chce się na zawsze odzwyczaić, bo wcześniej wchłaniałam je jak odkurzacz w ogromnej ilości. Jak wafle ryżowe zjem to już nie kupię następnych, średnio mi smakują i są niezdrowe. Nie piję słodkich napojów ani nie jem fastfoodow od dwóch lat.

Jak na dietę 1200-1500 oraz takie wysokie tłuszcze! (przynajmniej dziś)to bardzo dużo schudłaś :) :) Super!!!

Witam, serdecznie proszę o pomoc Panie w wieku 35+!!!! W ramach pisanej przeze mnie pracy magisterskiej prowadzę badanie dotyczące aktywności fizycznej wśród kobiet 35+ oraz stosowanych przez nie suplementów diety. Liczy się każda ankieta, dlatego serdecznie dziękuje za jakąkolwiek pomoc! :) Link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/220791/suplementacja-diety-kobiet-aktywnych-fizycznie-35.html