Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam mam pytanie.mija juz ok 6 tydz od porodu. ostatnio odchody byly juz brazowe wpadajace w bezbarwne , byl tez sluz.od 2 dni zaczelam krwawic nie jakos strasznie duzo ale znowu czerwona krwia, dodam ze nie karmie piersia.czy to normalne czy moze pojawil sie okres ??

Gość gość
najlepiej skonsultować to z lekarzem, połóg to indywidualna sprawa wg mnie to nie jest miesiączka, może przeforsowałaś się i masz efekt pod postacią krwawienia. 6 tyg po porodzie to tam wszystko jeszcze jest "świeże" więc trzeba uważać na siebie i nie przemęczać się.

Gość gość
Jestem 8 tyg po porodzie Miałam tak samo i był to okres tylko ja karmię piersią

tylko to mnie dziwi ze jakby to byl rzeczywiscie okres to nie skonczylo sie calkiem krwawienie pologowe i okres by juz byl? sama juz nie wiem

Gość gość
Idź do gin na kontrolę.

Gość gość
Ja równe 6 tygodni po porodzie zaczęłam miesiączkować i karmiłam piersią

ale kiedy skonczylo ci sie krwawienie pologowe? czy od razu przeszlo z tego na miesiaczke?

Gość gość
Ja miałam cc, karmiłam piersią i odchody na dobre przestały wypływać dopiero po 7-8 tygodniach. Też miałam tak, że już były lekko brązowe i nagle pod koniec pojawiło się trochę krwistych. Z pewnością u mnie to nie był okres. Jeśli nie karmisz, to Ty w sumie nie możesz okresu wykluczyć. Dlaczego lekarz miałby podczas krwawienia Cię nie zbadać? Różne są przecież przypadki. Poza tym po połogu powinnaś iść kontrolnie na wizytę. Może zadzwoń do lekarza/położnej, czy jest sens teraz, czy już jak całkiem wszystko się oczyści.

Gość gość252
jeżeli nie karmisz piersią to 6 tygodni po porodzie może być okres. Najlepiej idź do lekarza, nawet jeżeli krwawisz to Cię zbada, USG zrobi, może coś się niedokładnie oczyściło i krwawi (ja tak miałam i w 8 tygodni po porodzie łyżeczkowanie, bo po macicy przemieszczał się jakiś strzep i powodował krwawienia)

Gość gość
Można mieć okres tak szybko, nie piszcie autorce, ze nie. Przecież sa dzieci z różnicą roku w rodzenstwie. Sama mam w rodzinie przypadek 11miesięcy różnicy między rodzeństwem.

Gość gość
Tak może być tak szybko, jak się nie karmi piersią, ja tak miałam przy pierwszym dziecku