Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmateusz

Temat o Namysłowie

Polecane posty

Gość gośćmateusz

Temat o Namysłowie

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Namysłów to czarna doopa w województwie opolskim ma 16 tys mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Namysłów to dziura zabita dechami w województwie opolskim (również dziurowatym i nieliczącym się) w powiecie namysłowskim. Ma 16 tysięcy mieszkańców (wśród nich niedorozwiniętych spamerów). Ma dużo sklepów dla biedoty oraz browar produkujący szczyny. Koniec, temat zamknięty

Gość gość
podobno co drugie dziecko płci meskiej w namysłowie to mateusz

Gość gość
To nie szczyny tylko najlepsze piwa w Polsce o takim piwie możesz pomarzyć i województwo opolskie to najlepsze i najmilsze województwo na dolnym śląsku najładniejsze bo najmniejsze

Gość gość
A ty niby co suuuuper mega bogaty ? Sam jesteś biedotą i w dodatku bez bezrobotnym i to piwo jest reklamowane w telewizji namysłów pils i na TVN i na Polsacie i innych kanałach

Gość gośćmateusz
Namysłów to czarna doopa w województwie opolskim ma 16 tys mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona podszywcu co ci się w moim mieście nie podoba taki mądry jesteś to napisz a nie obrażaj mojego miasta

Gość gośćmateusz
Namysłów to czarna doopa w województwie opolskim ma 16 tys mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Niemowa przemówiła :D

Gość gość
Serio pytam co ci się w moim mieście nie podoba nie powtarzaj imbecylu tego samego jak taki cwany i mądry jesteś to się pochwal i udowodnij swoją mądrość i wymień minimum 5 powodów dlaczego nie lubisz tego miasta i co ci się w nim nie podoba cwaniaku bez inteligencji co nawet nie potrafi uzasadnić swojego zdania i wymienić rzeczy które mu sie nie podobają jesteś po prostu głupi bo nie wymieniłeś pokaż że się mylę i wymień

Gość gość
I ps najpierw poczytaj na Wikipedii o Namysłowie i zobacz zdjęcia na grafice bo masz niską wiedzę o tym mieście

Gość gośćmateusz
1. tegoroczna stolica seksu 2. jest tam wytwórnia lodów 3. 6 osiedli - za mało 4. kwitnie przemysł ziemniaczany 5. nazwa pochodzi od "siedziba ludzi mądrych" - co jest zupełnym przeciwieństwem rzeczywistości

Gość gość
Serio pytam nie rób sobie ze mnie żartów poczytaj z wytwórnią lodów sie zgadza bo jest tam fabryka lodów Nestle reszta sie nie zgadza i tam nie ma za mało osiedli tylko za dużo np osiedle siódemka, nad Widawą , magnolia ,maja tam większość mieszkań bo to są nowe osiedla jest pustych jest tam ich za dużo wymień prawdziwe rzeczy i poczytaj na Wikipedii o tym mieście

Gość gość
Odpisz i poczytaj

Gość gość
Jak można lubić miasto, w ktorym mieszka taki idiota jak ty i psuje reklamę tego miasta?

Gość gość
Nie mieszkam idioto w Namysłowie Namysłów jest jedynie siedzibą mojego powiatu ja mieszkam w sąsiedniej gminie do gminy namysłów 15 km od Namysłowa w powiecie namysłowskim

Gość gość
Toć wijocha z ciebie, skoro mieszkasz w czymś mniejszym niz Namysłów :)

Gość gość
I ile razy mam pisać że nie mieszkam w Namysłowie tylko 15 km od Namysłowa

Gość gość
Namysłów to nie wiocha tylko miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona to jedyne miasto w powiecie namysłowskim ja akurat mieszkam na wsi 15 km od Namysłowa i ps nie wiesz że na wsi sie lepiej żyje niż w mieście

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Odpiszcie proszę was ooo

Gość gość
We wsi jest lepiej

Gość gość
Wiem bo też mieszkam na wsi

Gość gość
Odpiszcie