Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przedłużyć włosy?

Polecane posty

Gość gość

Słyszałam, że są teraz różne metody przedłużania i zagęszczania włosów. Laserowe, kanapkowe, ręczne i pewnie jeszcze kilka o których nie słyszałam. Którą metodę wybrać?

Gość gość
Wszystko zależy jaki efekt chcesz uzyskać i ile możesz przeznaczyć pieniędzy. Moim zdaniem najlepsza metoda jest jednak laserowa (nano-system). To jest szybka metoda, jednorazowo zakładają ci 5 pasemek, więc w niecałą godzinę będziesz miała 150 pasemek. Może idź na konsultację, to ci wycenią i będziesz wiedziała czy sie zdecydować. Dobre jakościowo, naturalne włosy mają w Miraflores, możesz sobie poczytać o nich.

Ja mam doczepki i świetnie się sprawdzają. Nie muszę na stałe doczepiać żeby później mi wypadły przy ściąganiu, tak jak to miałam w przypadku warkoczyków. Tam 2 torby worków na śmieci wyrzuciłam swoich i sztucznych. Zmieniłam na organiczny szampon i zaczęły mi odrastać. A w sumie teraz tym samym szamponem myje te moje doczepiane i są mega fajne w dotyku. Petal Fresh jak coś :) w rossmanie znalazłam za całkiem spoko cenę, także polecam jak chcecie :)

aniabania1 a za ile kupiłaś? Ja ostatnio dorwałam w propomocji szampon profesjonalny L'biotica za około 20 zł :D

Gość gość
W sumie najważniejsze, to znaleźć sensowne miejsce, dobry salon fryzjerski, który ma dobrej jakości włosy. Ja pierwszy raz przedłużałam włosy w In Harmony i było bardzo fajnie. Wyglądałam naturalnie, nie było widać że przedłużane, więc o to chodziło.

Polecam Ci wybrać się do salonu Gnatyshyn na Warszawskim Ursynowie. Pracują tam rewelacyjni styliści, stosujący różne techniki przedłużania włosów. Możesz się z nimi skontaktować telefonicznie lub mailowo i dowiedzieć o szczegóły http://gnatyshyn.pl/pl/

Gość gość
Polecam poszukać tutaj (www.znanystylista.pl) fryzjera, który przedłuży włosy tak jak będziesz chciała. Dużo opinii i chyba wszystkie salony w Polsce

Gość gość
I jesteś zadowolona z tego przedłużania w In Harmony? Bo ja też myślałam, żeby sobie zafundować taką zmianę na wiosnę.

Gość nati1029
słuchajcie dziewczyny, ja ostatnio ogarniałam temat przedłużania i znalazłam tę usługę na znanystylista.pl i jest też tam cennik usług więc warto sprawdzić

Gość gość
Ja polecam laser nano. Genialna sprawa i bardzo szybko sie robi. Zapytaj o Elwirę z Miraflores, ona genialnie zna się na tym. No i ma niesamowitej jakości włosy.

W temacie przedłużania włosów najlepiej kontaktować się ze specjalistami. Szczerze polecam markę Great Lengths. Są chyba najlepszą marką na rynku. Sama przedłużałam u nich włosy i jestem baardzo zadowolona.