Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak wyleczyć się z fetyszu BBW (otyłe kobiety)

Polecane posty

Gość gość

Czy można wyleczyć się z fetyszu bbw? Bardzo lubie otyłe kobiety i mimowolnie się za nimi oględam. Do tej pory 4 z 5 moich partnerek były to kobiety z wagą 90+. Będąc 19 latkiem poznałem otyłą dziewczynę i już wtedy odkryżem swoje upodobania. Koledzy mówili, żebym nie był głupi, że to maciora i zerwałem z nią na rzecz niemal o połowę chudszej dziewczyny. Ale coś mnie ciągnie do bbw i długo z nią nie byłem. Teraz mam 28 lat i chciałbym znaleźć sobie normalną dziewczynę bo choć w łóżku jest mi dobrze to w codziennym życiu źle się z tym czuje. Mam wrażenie, że były to tylko kobiety do seksu, że ich tak naprawde nie kochałem. Czuję się zniewolony przez ten fetysz. Co mam z sobą zrobić?

Gość gość
Nie lecz się, znajdź BBW, która na prawdę pokochasz i wtedy ruuchaj ile wlezie. Ja uwielbiam ładne BBW.

Gość gość
Dlaczego chcesz to zmienić? Wstydzisz się tego?

Gość gość
To jest dla mnie bardzo dziwne uczucie. Nie wiem czy można to nazwać wstydem. Poprostu trudno mi się przyznać do tych upodobań. Ojciec kiedyś mnie zapytał czemu lubie tak grube dziewczyny, znajomi kojarzą mnie z grubymi kobietami. Czuje sią z tym nieswojo.

Gość gość
To nie jest Twój fetysz z tego co piszesz. Masz po prostu takie upodobania, a wstydzisz się przed znajomymi, że masz taką kobietę u boku (że nie było Cię stać na więcej). Przestań myśleć o tym o czym inni myślą o Tobie i kieruj się sercem - ważna jest prawdziwa miłość. Doceń też to, że BBW super się ruuchają, zazwyczaj lepiej niż szczupłe kobiety.

Gość gość
To znaczy że wstydzisz się. Masz zamiar żyć pod publikę? Żałosne :O

Gość aron
Nie jest to żaden fetysz.Partnerką wybierasz dla siebie,a nie dla kolegów.To twoje życie i rzecz gustu.Olej otoczenie i kochaj to co lubisz.POWODZENIA.

Gość gość
Są piękne....

Gość aron
Na zdjęciu jest piękna kobieta.W życiu najważniejsza jest akceptacja samego siebie.

Gość smyrmyr
Chętnie poznam takich chłopaków,mam 27 lat,90 kg może już i mniej walczę z wagą ale dla samej siebie,ale też chciałabym aby ktoś mnie taką akceptował ponieważ nie zamierzam być chuda,chcę być tylko zdrowa.Ponoć jestem bardzo ładna bo po zdjęciach nie widać mojej wagi.Nie wiem czy ktoś tu jeszcze jest obecny na forum pod tym tematem.Ja za to lubię młodszych :D Pozdrowki

Gość gość123543
Smyrsmyr, napisz do mnie (gosc12313@wp.pl)

Gość gość
Znajdziesz taką którą pokochasz bez względu czy ma 90+czy40-...Ja kocham 110+ i wcale się Jej nie wstydzę a w seksie ciągle raj.

Gość gość
Jakoś tak od zawsze podniecały mnie kobiety o dużych biodrach,udach i również brzuszkach i fałdkach.Porównywałem te co tak bardzo na mnie działają z tymi szczupłymi i wyszło na to że zakochałem się i założyłem rodzinę z tą najbardziej utyłą,czego nie żałuję i jestem bardzo szczęśliwy a tak naprawdę nikt mi nie dokucza a nawet są tacy co zazdroszczą nam tak szczęśliwej pary!

Gość gość
Ja lubię takie z brzuszkiem i fałdkami. Uwielbiam pieścić takie ciałka . Fajnie by było mieć żonkę taką mmm.

Gość gość
Piszcie tu ze uwielbiacie puszyste kobietki i seks z nimi jest fajny i ok, tylko tak naprawde to ciezko w realnym swiecie zobaczysz taka pare idaca za reke. Tak jest prawda, ze uwielbiacie takie kobiety do seksu, ale zwiazek to juz ze szczupla kobieta.

Gość gość
Bo takie kobiety są najlepsze i najpiękniejsze.Zawsze oglądam się za takimi kobietami.Nie oglądam się za szczupłymi.Pociągają mnie wyłącznie z nadwagą.

Gość smyrmyr możesz się do mnie odezwać 😉 szymonszym238@gmail.com

Dnia 13.04.2016 o 16:34, Gość gość napisał:

Czy można wyleczyć się z fetyszu bbw? Bardzo lubie otyłe kobiety i mimowolnie się za nimi oględam. Do tej pory 4 z 5 moich partnerek były to kobiety z wagą 90+. Będąc 19 latkiem poznałem otyłą dziewczynę i już wtedy odkryżem swoje upodobania. Koledzy mówili, żebym nie był głupi, że to maciora i zerwałem z nią na rzecz niemal o połowę chudszej dziewczyny. Ale coś mnie ciągnie do bbw i długo z nią nie byłem. Teraz mam 28 lat i chciałbym znaleźć sobie normalną dziewczynę bo choć w łóżku jest mi dobrze to w codziennym życiu źle się z tym czuje. Mam wrażenie, że były to tylko kobiety do seksu, że ich tak naprawde nie kochałem. Czuję się zniewolony przez ten fetysz. Co mam z sobą zrobić?

To nie fetysz to upodobania. Wielu mężczyzn podobają się takie kobiety ale wstyd przyznać się. Najważniejsze to być szczerze zakochanym ze wzajemnością ( nawet jak będzie puszysta) i szanować. Nie przejmowała bym się kto co mówi. To Ty masz być szczęśliwy i żyć w zgodzie ze sobą a nie inni.

• Like 1

1 godzinę temu, Gonia1 napisał:

To nie fetysz to upodobania. Wielu mężczyzn podobają się takie kobiety ale wstyd przyznać się. Najważniejsze to być szczerze

Zgadzam się.  Wiele kobiet BBW są cudownymi partnerkami i fascynującymi kochankami. Chodzi tylko o to aby figurę plussize utrzymywać w takim stopniu, który nie zaważy na zdrowiu. Krągłe kształty są piękne i zdrowe ale patologiczna otyłość wymaga leczenia z przyczyn zdrowotnych i każda kobieta powinna zadbać o to już w młodym wieku 

• Like 1

1 godzinę temu, Gonia1 napisał:

To nie fetysz to upodobania. Wielu mężczyzn podobają się takie kobiety ale wstyd przyznać się. Najważniejsze to być szczerze

Zgadzam się.  Wiele kobiet BBW są cudownymi partnerkami i fascynującymi kochankami. Chodzi tylko o to aby figurę plussize utrzymywać w takim stopniu, który nie zaważy na zdrowiu. Krągłe kształty są piękne i zdrowe ale patologiczna otyłość wymaga leczenia z przyczyn zdrowotnych i każda kobieta powinna zadbać o to już w młodym wieku 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować