Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sprawa z facetem

Polecane posty

Gość gość

Historia jest dość długa i trudna. Poznałam faceta przez internet, po krótkiej rozmowie przypadł mi do gustu, szukałam układu, więc już na początku znajomości mu taki układ zaproponowałam i zgodził się z wielką chęcią. Umówiłam się z nim na imprezę, żeby się lepiej poznać i omówić zasady naszego układu (mieszka ok. 400km odemnie, ale uważam że to mało ważne). Jak spotkaliśmy się przed imprezą to już był kompletnie pijany i nie mówiąc o tym że na tej imprezie widziałam go chwilę bo cały czas gdzieś znikał, wiec z naszej rozmowy nie było nic. Na szczęście (wtedy tak myślałam) przyjechał z kolegą, z którym się bawiłam, następnego dnia napisał do mnie że przeprasza i w ramach przeprosin zaprasza na kilka dni do siebie i pokrywa całkowity koszt, na co się nie zgodziłam z początku, lecz potem mnie przekonał, podałam mu dane, żeby wysłał mi na bilet i nagle nastała cisza (człowiek znikł) pisałam do niego i nic, napisałam wiec do jego kolegi o co chodzi i okazało się że zamiast przeprosin wystawił mnie drugi raz, dowiedziałam się też że kolega ten powiedział mu, że podobno się całowaliśmy na imprezie i że ma odpuścić i ustąpić mu miejsca (czego nie rozumiem bo nie dałam mu żadnego powodu, żeby tak myślał), moim błędem było to że w ogóle zaczęłam pisać z tym jego kolegą (bo dla mnie to było po kumpelsku, a on sobie coś wyobrażał) i z tego powodu pokłóciliśmy się o wszystko i zerwaliśmy kontakt. W każdym razie chodzi o to, że nie wiem co teraz zrobić żeby wznowić ten kontakt, bo uważam że on też powinien być tym zainteresowany ale to wspólne milczenie jest jeszcze gorsze (taki nie wyjaśniony koniec). Myślicie że powinnam napisać i wyjaśnić sprawę czy odpuścić jeśli on się nie odzywa?

Gość gość
Znajdź sobie nowego kolesia na układ, po co się srać z niepewnym gościem.

Gość gość
Dobrze mówisz, ale jakoś mnie ciągnie do niego haha.