Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku dzieci noszą pieluchy w rozmiarze 6?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.

Gość gość
3 latki?

Gość gość
ja znam jednego pierwszaka, co mu babcia na noc zakłada 6, masakra

Gość gość
Chlopcy dlugo popuszczaja w nocy. Moj brat tez w tym wieku jeszcze czasami moczyl lozko. Z czasem wyrosl. Mnie tez sie zdazylo popuscic jak mialam 5-6 lat i mi sie snilo nad ranem, ze siedze na sedesie.

Gość gość
Prawda jest taka, ze kazdy z nas mial wpadki jeszcze przez wiele lat od odpieluchowania i spal na folii pod przescieradlem, bo tak kiedys bylo.

Gość gość
20.35 chyba przesadzasz...Ja nigdy nie miałam tego problemu ani moja córka ani jej koleżanki i koledzy w przedszkolu, chyba coś z tobą nie tak

Gość gość
mój dwulatek ma teraz pielucho majtki 6 i uczymy nocnika spokojnie zaczyna pojmować :-) Wiem wiem wasze już pół roczku i umiały na nocniczek tak tak

Gość gość
Ja nie mialam wpadek, moje dzieci tez. Ito nieprawda ze chlopcy dlugo popuszczaja w nocy. Syn od 2 roku zycia bez pieluchy i nigdy nie zdarzylo mu sie posikac. Corka tak samo.

Gość gość
Mój syn ma 2lata i 5m-cy i ja mu zakładam tylko na noc rozm 5+ a 6są niewiele większe.W dzień od dawna nie nosi pieluchy.Niestety dużo pije i też dużo sika w nocy.

Gość gość
Co Wy tak lubicie zaglądać ludziom do majtek i łóżek. Może niektóre dzieci długo moczą się w nocy. Może to nie jest norma ale co z tego? Obchodzi was to? A jak dorosłym zdarza się nietrzymanie moczu, to też będziecie kwitować hasłem "ale masakra"? Spokojnej starości życzę.

Gość gość
Syn mojej szwagierki moczyl się w nocy do 7 roku życia, zakładała mu pieluchę. Mój brat też w wieku szkolnym sikal w nocy, syn kuzynki również.

Gość gość
Ja bardzo długo sikalam w nocy ,chodziłam już do szkoły. Tyle że wtedy niestety nie było pampersow.

Gość gość
Tyle mózgów i żaden nie wpadł na to, że rozmiar 6 może być dla dzieci otyłych, chorych czy większych z jeszcze innych powodów? Idźcie dzieciom bajki poczytać, nudne już jesteście z tym zaglądaniem do cudzych łóżek, staników i majtek 🖐️