Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogę pozwać kogoś na wyzywanie w necie? poradźcie

Polecane posty

Gość gość
jestes w ciąży? zajmij sie zdrowiem swoim i dziecka idx na spacer poczytaj o zdrowym odzywianiu bestresowym wychowaniu sposobach na udany zwiazek....Ale nie. siedzisz na kafe i chcesz podawac na policje pracownice biedronki, które nie miały tyle szczęscia w zyciu co ty i nie złapały jelenia który na nie robi

Gość gość
w dodatku sie tym chwalą zebys mogłas je zadenuncjowac i poniżyc.. masz nasrane we łbie czy masz ludzi za kretynów? może i częściowo masz racje ale akurat dzisiaj mmiałas pecha

Gość gość
może maż z racji tyrania na twoje nygustwo cie "zaniedbuje" i sie czujesz samotna? teraz każdy ma skakac dookoła ciebie bo ty jestes w ciązy.. policja, pogotowie straż pożarna i dwudziestu klaunów w razie gdyby cie to znudziło? idź koorfa i zrób cos pożytecznego dla siebie paranoiczko

Gość gość
Chamstwo na waszym temacie jest rzeczywiscie totalne. Co za podle osoby tam wchodza. Jak mozna takim byc. Dla mnie nue jest to obce i czytam to na luzie bo zlewam takie chamstwo ale wy rzeczywiscie mozecie zle to odbierac chca zajsc w ciaze. Powoli te zle osoby odejdą z tematu. Bede zaglądać tam i was wspierac :)

Gość gość
i nigdy wiecej mi nie współczuj bo lubie sie odwzajemniac uczucia;)

Gość gość
No i tutaj tez trole przyszly. Trole ktore zazdroszczą dziewczynom ze chca miec dzieci. Przeciez na tym opiera sie wszystko by miec dzieci :) pozdrawiam autorkę.

Gość gość
wychodzi na to, ze wszystko sie opiera na zazdrości o to że ktos je ma:D to chyba hermetyczny swiatek może nawet powołaja specjalny dział w policji: wydział zazdrości wobec ciężarnych:D

Gość gość
wydział ten po dwuch latach śledztwa rozpracuje siatke internetowych przestępców składającą sie z pracownic biedronki, manadżerek robiących kariere jak równiez skorumpowanych policjantek trolujących internet z policyjnych serwerów. posypia sie akty oskarzenia o bezplodność i stalking w zmowie i porozumieniu dla korzysci mentalnych przy zaangazowaniu publicznych srodków i przy wykorzystaniu urzędniczych stanowisk

Gość gość
ja piertole... was juz nawet nie trzeba cenzurowac jesteście piertolnięte

Gość gość
Haha no wlasnie. To zwykla zazdrosc. Moze nie zwykla a chamska zazdrosc ;) cos musi takie osoby prowadzić do tego ze pisza w taki chamski prostacki sposob. Moze im sie nie uklada ,ale jesli juz to przez samych siebie, przez własny zly charakter :)

Gość gość
gość dziś ja piertole... was juz nawet nie trzeba cenzurowac jesteście piertolnięte Pozdrawiamy i życzymy by stał sie Pan dobrym człowiekiem.

Gość gość
:D nie wierze powiedzcie, ze to jakies jaja

Gość gość
ale jak mam sie stac dobrym człowiekiem? mam sie dać zapłodnic czy co mam zrobić? nawet sie nie moge z biedronki zwolnic bo tam nie pracuje. czy w tej sytuacji jest dla mnie jakas nadzieja?:D

Gość gość
Moze jesli by sprawdzalo sie te biedronkowe damy w pracy czy pisza na necie to odrazu bylby spokoj. Zamist pracowac to siedza w kacie i nalogowo hejtuja dobre osoby. Zrobimy nalot na sklepy biura i zobaczymy jak sie tam pracuje. Czy uczciwie sie pracuje ;)

Gość gość
gość dziś nie wierze powiedzcie, ze to jakies jaja Tak kochanie to sa jaja :)

Gość gość
to zróbcie od razu nalot na komende bo pewnie kilka funkcjonariuszek też wolałoby sie zając wychowaniem dzieci zamiast wychowywaniem społeczeństwa:)

Gość gość
"kochanie"? o nie nie nie w bycie dobrym człowiekiem moge sie dać w kręcić ale na pewno nie w alimenty:D

Gość gość
00:46 widzisz wydało sie :):)

Gość gość
Hahaha no i tu was mam troliki kochane ;)

Gość gość
ale mam beke, kocham ludzi na kafe

Gość gość
poza tym jestem zdania, ze te piecset złoty powinno iśc do podziału. w końcu same sie te ddzieci nie zrobiły obecnie w biznesie słono buli sie nawet za sam pomysł już nie mówiąc o wykonaniu:) taki głupi to ja nie jestem nie kalkuluje mi sie proces twórczy tylko po to zeby później ktos mmi wmawiał że w zasadzie już nie jestem potrzebny, spełiłem swoja role i teraz jeszcze musze bulic za to że sie jakies koorfisko piertoli po dyskotekach z innymi frajerami

Gość gość
500 zl ? W budżecie jest na dwa miesiace wypłacania ;) i co potem, nie ma co wierzyć państwu

Gość gość
Czyli myslicie ze przestaną wypłacać te 500 zl ? Widzicie rozmowa zaczyna toczyć sie w coraz milszej atmosferze ;)

Gość gość
nie martw sie na właściwe dzieci w budżecie pinindzy nigdy nie braknie;) niestey ktos je musi wypracować np te które zrobicie w zamian za 500 zł troche tanio jak na rynek zywym towarem ale glupich dostatek to i ceny spadaja:)

Gość gość
Co to znaczy "na właściwe dzieci" ?

Gość gość
w dodatku utrzyma do wieku produkcyjnego takiego osobnika tatuś alimentami a jak nie to mamusia utrzyma tatusia w pierdlu ku wielkiej radosci mswia zajepisty plan

Gość gość
Gdzies slyszalam ze jak ktos ma dwoje dzieci to gdy jedno skonczy 18 lat to te drugie staje sie jedynakiem i przestaje dostawac . Czy to prawda ?

Gość gość
własciwe czylii takie, na których nie braknie pieinedzy:) masz problemy z wzajemnie sie definiujacymi pojeciami?

Gość gość
Po co jadem pluc. Mozna spokojnie gadac.

Gość gość
radość maswia wynika z tego, ze ich też przy okazji trzeba utrzymac:D w sądach też sie będą cieszyli boo lubią wydawać społecznie akceptowane werdykty w dodatku sprawiedliwe zamiast zastanawiac sie czy ktos im nie odstrzeli głowy bo nie przyuwazyli koperty pod biurkiem