Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogę pozwać kogoś na wyzywanie w necie? poradźcie

Polecane posty

Gość gość
Bierz to na wesolo najlepiej :) naucz sie tego . Ja np jestem przemila dla kazdego trola ;) to moja gra ;) i sobie idzie bo go to nudzi po prostu :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
jak jestes tepakiem to nie mzoesz nic zrobic :D poza tym to moze byc subiektywna ocena tpo tym co pisalas to nie jest tożsame z grozeniem komus a przemek to pewnie jakis policyjny troll specjalnie tak pisze i wabi innych pedofili ew. moze mieszka blisko jakiejs niezabezpieczonej sieci i sie laczy przez nia albo ma jakis dobry program.

Gość gość
Wiesz ile taka sprawa kosztuje, stracisz tylko nerwy i pieniadze . Lepiej wyluzowac. Zobacze na waszym temacie co tam sie dzieje. Moze pomoge w jakis sposob. Napisz jaki to tytul tematu. :) poczytam, zobacze jak zavhowuje sie hejter ok? Napisz tytul tematu

Gość gość
Przemek to moze byc niezła szycha na kafe. On dobrze zna sie na necie. Ktos pisal ze moze byc maklerem giełdowym i ma leb. Siedzi 24 na dobe bo pracuje na kompie . Zwariowany ale juz sympatyczny teraz dla mnie, rozsmiesza mnie i wiele osob nie wyobraża sobie kafe bez niego :)

Gość gość
W oczekiwaniu na wymarzone dwie kreseczki - początku starań. Nie wiem czy trafisz na właściwy, nie mam jak linku przeslac bo siedzę na telefonie. Tam ktos sobie zartowal nawet żeby jeszcze trolla powkurzac a ona jak jakaś wariatka, chora psychicznie.. Nie, ja nie będę się bawić w zakładanie sprawy,,szkoda kasy, po prostu ciekawi mnie to, czy takie rzeczy, w szczególności najróżniejsze wyzwiska, nie maja żadnych konsekwencji

Gość gość
Mirek fajfus tez jest spoko : "cześć kurfy" :D

Gość gość
a zastanowiłas sie przez chwile kto cie tak wyzywa i dlaczego? naprawde chcecie zeby cenzurowali internet? ip? bez jaj. jezeli ip stanie sie kiedys wystarczajacym dowodem tozsamosci to beda mogli oskarzyc kazdego o wszystko. co wy myślicie, ze to linie papilarne? mogą se piszać z ip waszego waszego męża i dzieci.

Myślałem, że to jakieś niegroźne obelgi, ale takie coś zgłoś na Policję. Znajdą go migusiem. Takich debili trzeba tępić zanim wcielą wyzwiska w życie.

Gość gość
No i Mirek sie pojawil. Czesc Mirku. Mirek jest spoko. Wprowadza troche zametu ale jest ok. Mozna sie przyzwyczaic . Mirku nie strasz nowych dziewczyn na kafe :)

Gość gość
rozsmiesza mnie i wiele osob nie wyobraża sobie kafe bez niego - jestes idiotka :O

Gość gość
to sie nazywa siec nie dlatego ze sobie tu siecicie tylko dlatego, ze to pułapka. zreszta szkoda gadac wy macie swoje kreski zmagania i telefon na policje

Gość gość
Zaraz wejde na wasz temat, zobacze i pobede tam zeby zobaczyc co sie dzieje. Wpisze ręcznie link. Ok ide tam

Gość gość
Wiesz kto wyzywa w tym temacie? Wariatka, która nie ma faceta, pracuje w biedronce i jest zawistna, ze kobiety maja mężów i starają sie o dziecko. Przyznała sie do tego. Nie no ja wiem że to trzeba olewać, ale w szoku jestem ze sa tacy ludzie w tym kraju

Gość gość
nie jestem zaden mirek kondonie policyjny

Gość gość
no tak "wariatka" w dodatku pracuje w biedronce. az dziwne że kogos kasa fiskalna nie zajepała do tej pory.

Gość gość
pewnie wypisuje to wszystko przy kasie w biedronce ze smartfona podczas dwunastogodinnej zmiany. lepie niech sie policja nia zajmie zanim komus zrobi krzywde albo chociaż niech jej zablokują dostep do internetu.

Gość gość
Ostatni post byl o 19:23 na waszym temacie ? Bo nie wiem czy dobrze weszlam

Gość gość
To po prostu jakaś sfrustrowana kobieta. Tyle. Co się przejmujecie?

Gość gość
jesu jacy wy jesteście tepi.. az sie zastanawiam nna c****j sie z wami tak cackaja. przeciez wam moznaby wmówic terapie bezpłodosci kastracja a migreny młotem kowalskim

Gość gość
Tak, chyba dobrze weszlas

Gość gość
Z pewnoscia bezplodne wam dokuczaja. Takie osoby ktore juz wiedza ze nigdy miec nie beda dzuecka robia sie bardzo złymi ludzmi. Moja znajoma ktora nie moze miec dzueci to wyzywa dzieci od bachorow i jest bardzo zlosliwa

Gość gość
to zakrawa na jakis sadyzm. ja bym was dobił z litości

Gość gość
Aha dobrze weszlam, fajnie :) służę pomocą

Gość gość
gość dziś to zakrawa na jakis sadyzm. ja bym was dobił z litości Chyba juz sam siebie dobiles skoro takie zlo w tobie :) glebokie wspolczucia dla ciebie :) pozdrawiam :)

Gość gość
sram na twoje współczucie

Gość gość
nie wiem po co ja w ogóle z wami gadam wiecej pozytku byłoby z ćwierkania z wróblami i obszczekiwania sie z kundlami. niesie to ze sobą wiecej treści niż wasze lukrowane bezsensowne pierdy pozbawione logiki i sensu

Gość gość
waszym zdaniem śwait skada sie z was i reszty, która wam zazdrości. ja nie wiem koorfa jakim debilem trzeba byc zeby w takie sytuacji udzielac sie publicznie w internecie. bo wynika z tego, ze sami te zazdrosć prowokujecie czego konkretnego sie chcesz dowiedziec na kafe od troli w kwestii ciązy czego jeszcze nie powiedział ci lekarz? że to powód do dumy i zazdrosci dla innych?

Gość gość
może sama jestes wariatka która oprócz ciązy niczym wiecej sie nie moze pochwalic i sama trolujesz zeby zwrócić na siebie uwage wzbudzic współczucie albo i sprawić wrażenie, ze ktoś ci zazdrosci? jakos cienko widze w tej roli pracownice biedronki słaniajcej sie na nogach po czasami 15 h w jepanym markecie. ja bym miał dosyc ludzi po takiej przygodzie szczególnie gdybym racował tam od dłuzszego czasu już nie mówiąc o zwykłej niemoznosci przesiadywania takiej osoby na kafeterii i wyzywania bezrobotnych macior