Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

noxa 4

Polecane posty

Gość gość
Vitaliy nadal sra sąsiadom do doniczek :(

Gość gość
Podziwiam osoby,ktore poswiecaja tej Noxelii tyle uwagi.Musicie miec naprawde "interesujace" zycie :O

Gość gość
Interesujące jest to że witobaba ma ryj jak sperma kozy

Gość gość
Ważne żeby trafił na kilkanaście lat do więzienia z urzędu, a Noxelia żeby go pozwała jeszcze cywilnie i żeby mu zlicytowali mieszkanie w Mińsku, a ona dostała zadośćuczynienie krzywd

Gość gość
Znaleziono również konto noxelki na allegro, gdzie kupuje gacie :) a wszystko przez zdjęcie jednej magicznej bluzki :) hihi

Gość gość
Wit zostanie cwelem :D blagam, zróbcie tak, żeby witobaba była cwelem!!

Gość gość
mam vkontakte ale nie mam czasu dokładnie szukać. tam są łacińskie znaki jak się logujesz z polski to się automatycznie ustawia i możesz wyszukiwać łacińskimi znakami

Gość gość
Wyszukac owszem, ale chyba to co on pisze będzie w cyrylicy?

Gość gość
Heteroseksualni koledzy spenetrują Witowi anus w więzieniu :) A cyrylicę przetłumaczysz w tłumaczu google

Gość gość
tak ale można wrzucić w translator jak nie znasz albo dać tu skrina, to ktoś tu zna na pewno dobrze rosyjski. ja znam tylko podstawy.

Gość gość
vit się urodził 8 kwietnia, to tydzień temu miał urodziny

Gość gość
Noxelia, gdzie jestes?

Gość gość
ZGnitaliiij

Gość gość
A wiec wszystkiego najgorszego Zgnitaliy, a żeby cię wzieli do mamra z rozerwanym o***tem suczo.

Gość gość
Noxia juz wpuscilas wita do swej kaczpy czy dalej biedny za drzwiami stoi na mrozie, daj mu choc powachac zebzdziche niech czuje co stracił.

Gość gość
Pomoc Noxelii... sam chciałbym jej pomóc, ale nie swoim kosztem. Nie jestem w stanie pomagać wszystkim, którzy tego potrzebują i nie chcę pomagać głupio (w przypadku Nox pomoc finansowa kończy się kupieniem zbędnego ciucha w H&M, alkoholu, albo wisiorka dla Majki). Najlepszym prezentem dla tego psa byłoby pozbycie się Vita... Wydaje mi się, że Nox nie da się pomóc, póki nie upadnie na dno (widocznie to, w czym żyje, dnem jeszcze nie jest) i póki sama nie zechce współdziałać. Ale mogę nie dokładać jej hejtu. gość dziś od poniższego tekstu - pozdrawiam, zgadzam się w pełni. Miło było Cię czytać. "Ja nie twierdzę, że "jesteś niczym, najgorszą z najgorszych". Twierdzę, że jesteś niegodna zaufania, złośliwa i chimeryczna, że masz skłonności do mitomanii. Nie twierdzę, że nie masz zalet. Ja nie jestem forumowym hejterem. Stosujesz prosty chwyt erystyczny, polegający na wkładaniu w usta adwersarza, drastycznie przerysowanych twierdzeń, aby uczynić jego wypowiedzi nieodparcie absurdalnymi, głupimi. W ten sposób, chcesz odsunąć od siebie rzeczowe argumenty. Naprawdę są gorsi od ciebie. Także na tym forum. Natomiast odnoszenie się do czegoś, czego nie wiemy, to kolejny wybieg. Siedzisz tu od lat i próbujesz zasugerować, że jest jakaś tajemna sfera twojego życia, której nam tutaj nie przedstawiłaś, choćby wycinkowo, w zarysie. Nie kupuję tego, bo przede wszystkim pokazałaś, że ponad wszystko, kochasz się chwalić. Prawdopodobieństwo, że kryjesz jakieś istotne przyczyny (poza satysfakcją), dla których wywalałaś prywatne dane jest nikłe, biorąc pod uwagę całokształt twojego zachowania. Nie trzeba znać całego życia człowieka, by stworzyć sobie, na podstawie jego wycinkowych zachowań, obraz całkiem spójny."

Gość gość
Noxelia nie kupuje w H&M bo tam nie ma rozmiarow na nia :D

Gość gość
gość dziś Pomoc Noxelii... sam chciałbym jej pomóc, ale nie swoim kosztem. x Trochę siedzę przy komputerze, piszę w miarę szybko, więc kilka zdań lubię sobie napisać, gdy mi ktoś "podpadnie". x Nox raczej nie da się pomóc. Jak piszesz, ona musi sięgnąć dna. Czym jest to dno? Nie wiem. Anka swoim zachowaniem wzbudza skrajne emocje. Kto ma skłonność do złośliwości w końcu powie jej coś przykrego, nawet bardzo ostro. I to też jest zrozumiałe, bo ona świętego wyprowadzi z równowagi. Oczywiście pomijam forumowych sadystów, którzy z niej uczynili ofiarę własnych problemów emocjonalnych i po prostu poniżają ją. Faktem też jest, że ona dolewa paliwa do tego spektaklu i tak w kółko. Myślę, że wejdziemy tu za rok i to będzie dalej trwało. Anka czasem powie coś prawdziwego, coś co nie jest tylko wynikiem stanów emocjonalnych. Kilka razy wprost przyznała, że lubi tę "popularność" na forum. Wielokrotnie deklarowała, że boi się samotności, więc będzie tu siedzieć, aż do jakiegoś dramatycznego finału, przesilenia. Już wszystko zostało powiedziane, najwyżej można dołożyć nowe szczegóły. Chyba nie warto

Gość gość
Noxelka zyjesz czy moze policje wzywac zeby to sprawdzila daj znak ze nielezysz pobita, wszyscy sie martwia o ciebie i twoje cycki :O

Gość Finlandia w kaczpie
Dziś znowu byłam na su o zarobiłam na doładowanie tel :)

Gość Noxelia w szklance
Finlandia to cienka jestes jak tylko na dol.tel zarobilas. Bo ja wczoraj zarobilam 300pln/h. :D🖐️

Gość gość purtelia
Purt purt ja już purtam

Gość Sylwka 37
My dzisiaj w nocy zarobili 800 na sex cam

Gość gość
Sylwia Konefał masturbuje się kijem od mopa

Gość gość
Uważajcie na nią bo roznosi zarazki po całym Namysłowie

Gość gość
A Anna Marciniak, roznosi zarazki, po całym Poznaniu :classic_cool:

Gość gość
Nox cisza bo sie gździ już z Angielskimparchem Wpadam tu od jesieni 2015 i te aferki z Anka zawsze kończą sie tak samo . Sylwka bez jaj też dorabiasz w necie?! Weż se jakieś skręcanie długopisów czy cos.

Gość gość
Inaccesible durny geju chciałeś Wita odbic Ance Noxelinie, ależ beke mam z was tutaj :D