Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RobertM

Sumienie a zdrada.....

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Niedawno gdzieś przeczytałam, że zdradę (skłonność do niej) "przenosi się" w genach X Przenosi się. Ale nie w genach. Na filmiku na youtub: Demony seksu Jest kilka przykładów takich, że rodzice nie trzymający czystości przed małżeńskiej automatycznie narażanie na działanie złego ducha nieczystości swoim dzieciom i one od maleńkości sie masturbują :( To nie są geny ale działanie złego ducha, którym wcześniej ich rodzice otworzyli furtkę i bez naszej świadomości poprzez grzechy nieczystości demony wchodzą do naszego życia nie tylko naszego ale i naszych rodzin. To jest straszne.

Gość robertM
Nie zostawi mnie,nawet jakby się dowiedziała(domyśliła) ... zawsze miałem silne kobiety,a tym razem specjalnie znalazłem taką szarawą myszkę,która jest częściowo zależna odemnie (mieszka w moim mieszkaniu).....i to ja w większości utrzymuję ten związek pod względem finansowym....zależy mi na niej bo dobra z niej kobieta....ale mój temperament nie pozwala mi na bycie wiernym.... kiedy są dzieci i małżeństwo i jakieś wspólne majątki no to pewnie jest inaczej....ale tu mogę się rozstać w godzinę bez problemu.

Gość gość
robertM dziś Z tymi genami to może być coś na rzeczy.....Mój stary podobno też swięty nie był X Ano właśnie. Przykra sprawa :( Jesteś obciążony przez nieczystość rodziców od urodzenia :( Straszna sprawa :( Zobacz na youtub: Demony seksu Wyjaśni Ci się więcej bo tam właśnie o tym jest mowa :(

Gość robertM
oglądałem już demony wojny wg goi :D także,wystarczy .... skąd jesteś demoniczny kolego/koleżanko....poświęcę się i znajdę dobrego specjalistę od głowy w Twojej okolicy......

Gość gość
gość dziś Niedawno gdzieś przeczytałam, że zdradę (skłonność do niej) "przenosi się" w genach X Przenosi się. Ale nie w genach. Na filmiku na youtub: Demony seksu Jest kilka przykładów takich, że rodzice nie trzymający czystości przed małżeńskiej automatycznie narażanie na działanie złego ducha nieczystości swoim dzieciom i one od maleńkości sie masturbują smutas.gif To nie są geny ale działanie złego ducha, którym wcześniej ich rodzice otworzyli furtkę i bez naszej świadomości poprzez grzechy nieczystości demony wchodzą do naszego życia nie tylko naszego ale i naszych rodzin. To jest straszne. Ooo Warto zobaczyc ten film. Ciężko się go ogląda.

Gość jołki połki
Demony seksu:D Czy tu ksiądz sie jakiś wypowiada :D

Gość gość
robertM dziś oglądałem już demony wojny wg goi ... X Boisz się? Że dowiesz się prawdę o sobie. To zrozumiałe. Nikt nie lubi dowiadywać się o sobie przykrej prawdy, wiadomo. Niby taki bohater ale jednak tchórz. Przykre to.

Gość gośćjpdle
Przykro mi ale na sama mysl o tym, ze moglabym stac tylko obok osoby tak falszywej jak Ty robi mi sie niedobrze... Bo ulozyles sobie zycie biorac pod uwage tylko siebie a kobieta z ktora zyjesz w zwiazku jest dla ciebie wazna tyle co zeszloroczny snieg! Zadna uczciwa i szczera osoba tak nie postepuje. Normalni ludzi traktuja bliskich tak jak chca aby ich traktowano. Nie ufalabym ci nawet jako twoja znajoma bo skoro oszukujesz osobe z ktora zyjesz to czemu mialbys i mnie nie oszukiwac?! Ciekawe jak o tobie gadaja twoi znajomi ktorzy o tym wiedza?! Patologiczny oszust! Co do tego hpv, to wyobraz sobie, ze go masz, ze zaraziles twoja kobiete, ze zachodzi w ciaze, ze sie nie bada bo nie czuje potrzeby, ze jak juz sie zbada to jest za pozno na leczenie i ze zostajesz samotnym ojcem bo ona umiera na raka ktorego ty jej sprzedales!!! Jak teraz twoje sumienie sie czuje?! Bylo warto miec te orgazmy z innymi?! O tym nie myslisz w ogole!!! Po prostu walisz inna, byle sie spuscic i zyc tym co teraz. Egoista!!!

Gość jołki połki
czy Robert M i Brunetos to ta sama osoba

Gość robertM
to nie ksiądz :D to nawiedzona istota mająca problem z własną seksualnością i która nigdy w życiu nie uprawiała seksu bo to demon :D .... pewnie się masturbuje jak raz po raz namawia do oglądania youtube :D

Gość gość
robertM dziś .... skąd jesteś demoniczny kolego/koleżanko X ze swoimi demonami mam problem więc więc wiem co mówie :( I niestety o dobrych egzorcystów naprawdę trudno więc ostrzegam innych Żeby nie szli tą drogą co ja bo trudno z tego bagna wjść, naprawdę

Gość gośćjpdle
jolki polki tak, maja te same zaburzenia, zreszta jak znakomita czesc naszej populacji. pie/rd/ola, ze muslimy to nie ludzie bo je/bia sie z kozami a sami pchaja fi/uta w kazda dziure!

Gość robertM
Nie lubię dzieci i nie chcę ich.....Ona nie zajdzie bo ma spiralę,a pozatym ma już dwójkę dorosłych swoich.....Czemu nonstop mnie obrażasz ? wyzywasz....Zaproponowałem Ci spotkanie,nie chcesz ?? Twoja strata ;)

Gość Dorrian
12;21 Możesz rozstać sie w godzinę.Widzisz tu nie ma miłości.Kiedys nie wyobrażałem sobie zycia bez zony teraz jest mi obojętna ale tak nie do konca bo gdybym wiedział ze ktos ja posuwa to niewiem.Widocznie jakas iskierka uczucia jeszcze jest we mnie.Tobie wsio możesz sie w 1h rozstać i czy ja ktos będzie posuwał to tez cie wali.To nie milosc.Jesli naprawde trafisz na taka na której serialnie będzie ci zależało to będziesz panikował po zdradzie aż ona się skapcy.Nie tacy byli mądrzy i polegli.

Gość robertM
Dorian... Dobrze piszesz,jedyny rozsądny głos w tej dyskusji....coś w tym jest,może rzeczywiście to nie do końca prawdziwa miłość??hmmm...narazie jest mi dobrze .... trochę przemawia przezemnie egoizm...no ale cóż.

Gość gość
robertM dziś ....poświęcę się i znajdę dobrego specjalistę od głowy w Twojej okolicy...... X W takim razie musiałbyś poszukać wielu takich specjalistów od głowy bo sprawa nie tylko dotyczy mnie ale i również tysięcy e//gzorcystów jak również ogromnej rzeszy ludziom, którym pomogli pozbyć się zniewolenia woli, który zafundowali sobie przez gr//zechy nieczystości Na filmiku: D//emony seksu Jasno o tym mówią. Nie musisz się bać. Dotyczy to wielu osób współcześnie bo świat jest r//ozwiązły jak sodoma i gomora. Niestety to jest prawda.

Gość gość
A ja własnie 14 lutego dowiedziałam sie ze mąż mnie zdradza ,do tej pory nie mogę sie otrząsnąć ,cały czas mam przed oczami obraz jak ja pieści całuje ,wkłada ręce gdzie nie powinien,ciągle płacze,22 kwietnia mam wizytę u psychiatry bo mam mysli samobójcze ,niby maż skończył z tą kobieta ,mówi ze był kretynem teraz stara sie to naprawić ,ale czy naprawi ,ufałam mu .Pojechał do sanatorium w grudniu w ubiegłym roku i tam poznał niejaką panią Marzene z okolic Oświęcimia pracownice przedszkola Panią psycholog .Rozmawiałam z nia przez telefon ,zrobiła ze mnie idiotke ,zrobiła wode z mózgu,a mąz do wszystkiego sie przyznał niby żałuje ,ale czy na pewno ,czy kiedykolwiek mu zaufam chyba juz nie Także panowie zastanówcie sie zanim pójdziecie do łózka z inną kobietą ,zastanówcie sie jak mocno ranicie żony partnerki Myśle ze zdradzają te osoby które nie kochają A pani Marzenie życzę samych niepowodzeń i mam nadzieje ze juz żadnej kobiety nie skrzywdzi przez swoje zaloty do żonatych facetów .Pani psycholog od siedmiu boleści i jeszcze jechała z nim sie spotkać do Wrocławia ,taka była spragniona cudzego męza nie może sobie poszukać faceta wolnego

Gość gość
dziś to ten kundel z Krakowa, jaki tam Śląsk. oj kundel, uważaj bo nigdzie nie jesteś anonimowy. twoja laska dowie sie dziś co odp******lasz :) pozdrawiam, twoja mamusia :)

Gość gośćjpdle
Nie jestem trolem/hejterem internetowym i nie obrazam Cie tylko pisze ci prawde. Nie moglabym sie z toba spotkac nawet jak bylabym wolna kobieta bo po tym co przeczytalam mialbys wizyte u ortodonty, zbyt wybuchowa jestem dla takich ludzi. Nienawidze klamcow i oszustow, zdrajcow a ty taki jestes. I nie zaslaniaj sie genami, libido czy jakims innym wymyslem bo uczciwy czlowiek nie szuka wymowek dla swoich czynow. A skoro z ta kobieta mozesz sie rozejsc w godzine to moze nastepna bedzie, moze wcisnie ci flek, ze ma spirale, ze bierze tab anty a zlapie cie na dziecko i stanie sie scenariusz j.w.? Eee??? Spadam stad, bo sie tylko denerwuje.

Gość gość
robertM dziś ...coś w tym jest,może rzeczywiście to nie do końca prawdziwa miłość??hmmm...narazie jest mi dobrze .... trochę przemawia przezemnie egoizm...no ale cóż. X Jeśli jest prawdziwa miłość to nie może być zdrady ukochanej osoby. Zaznaczam prawdziwa miłość czyli miłość zdolna do powściągnięcia swoich przyjemności dla właśnie tej jedynej ukochanej. A nie miłości egoistycznej patrzącej wyłącznie na swoje własne przyjemniści pt. "na razie jest mi dobrze" mimo zdrad osoby, którą mówi się, że się kocha. Co komu po takiej "miłości" ? Chciałbyś być tak samo traktowany przez drugą osobę?

Gość robertM
Hauhau :D

Gość gość
Nie mam zamiaru atakować Cię, Robert, ale napiszę Ci, że w ten sposób możesz realnie skrzywdzić tę kobietę (bądź kobiety, z którymi będziesz w przyszłości)... Nie każdy ma psychikę i skórę nosorożca, że będzie miał tak olewczy stosunek do tego... Każdy, w jakimś tam stopniu, angażuje się w daną relację; nie wierz, że jest inaczej... W szale zazdrości i furii człowiek może wyrządzić drugiemu niesamowitą krzywdę... Nie ma czegoś takiego, jak seks bez uczuć/zobowiązań... Dlatego: albo odejdź od tej kobiety i znajdź kogoś, kto będzie odpowiadał Twojemu temperamentowi, albo odwiedź specjalistę/seksuologa... Nie życzę Ci źle, ale ludzkie uczucia, to nie g.... !

Gość gość
gość dziś Wspólczuje Ci. Ktoś tu wcześniej pisał o obyczajach. Zawsze rozwiązłe kobiety kuturowo negatywnie. Kiedyś takie cudzołożnice kamieniowano. To pokazuje skalę problemu. Obecnie mamy czasy doskonałej miłości w Nowym Testamencie są czasy wybaczającej miłości mimo wszystko. Dlatego ważne jest aby wybaczyć i modlić się za zdradzaczy aby sie opamiętali i nie potępili siebie na wieczność. Miłość zawsze zwycięży. Dlatego polecam Ci modlitwe na Roozaanncuu za męża i miłość w rodzinie. Tylko wtedy odnajdziesz prawdziwy spokój i radość życia. W przeciwnym wypadku będziesz się sama zatruwała nienawiścią i nie będziesz mogła być szczęśliwa.

Gość gość
robertM dziś Hauhau X Dzisiaj się śmiejesz bo krzywdzisz i jest Ci z tym dobrze. Ale uważaj... ostatecznie możesz gorzko płakać o ile sie nie n//awrócisz za życia bo po śmierci zbierzemy nagrodę albo karę za doczesne uczynki. I to będzie nagroda albo kara już na wieczność. Tu na ziemi jesteśmy po to aby nauczyć się kochać. Nie siebie ale innych. Jak nie potrafisz to przynajmniej nie krzywdź świadomie narażając innych na infekowanie nie tylko syfem wenerycznym ale i zarażanie złym duchem przez nieczystość. Tu nie ma żartów. Zobacz filmik na youtub: Demony seksu I zobacz prawdę. Tylko prawda Cię wyzwoli w konfesjonale.

Gość Dorrian
12;44 robertM Byleś kiedys zakochany do szaleństwa w jakiejś tak ze mógłbyś życie za nią nawet oddać. Ja za moja szalałem kiedy było miedzy nami zle nie mogłem jeść spać nie mogłem pracować nie mogłem sobie znaleźć miejsca nawet mialem problem z prowadzeniem wozu taka to byla miłość ale ona ja zabiła swoim zachowaniem. Kiedys nawet bym nie pomyślał o zdradzie inne były dla mnie brzydzące śmierdzące wstrętne a teraz tez bez uczucia tylko seks nie daje im czułości nie dotykam tak jak kiedys żonę nie robię minet tylko wale płacę idę.

Gość gość
Dorrian dziś X Fatalnie :( :( :( Infekujesz się złymi duchami za własne pieniądze ? Fatalnie :( :( :(

Gość gość
dajcie spokój,przecież na kilometre wieje prowokacją, ktoś sie dobrze bawi i ma ubaw a wy sie wkurzacie i produkujecie :D:D

Gość jołki połki
weź spływaj juz z tymi złymi duchami i konfesjonałem jołki połki

Gość gość
Gdzie sie podział brunetos ten nałogowy rochacz? Nic nie powie? Może jakies fotki z lafiryndami?co? i karteczka na szyi:D brunetos zaniedbujesz nas :D

Gość robertM
ile razy słyszałem opowieści o tym jak ksionc w konfesjonale walił konia słuchając spowiedzi....a Ty od demonów tam łazisz i sie żalisz...nie wstyd Ci ???