Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RobertM

Sumienie a zdrada.....

Polecane posty

Gość RobertM

Hej... Pytanie głównie do facetów.... jak zdradzacie swoje żony,partnerki,dziewczyny...to macie wyrzuty sumienia ?? Wczoraj zacząłem się nad tym zastanawiać.... jestem z dziewczyną od 2 lat,ale lubię sobie raz,może dwa razy w miesiącu coś zaliczyć na boku...(krew nie woda)... I zawsze kiedy wrcam do domu po takiej zdradzie do partnerki to kompletnie nic mnie nie rusza ... wczoraj miałem taki skok w bok ,przeleciałem babkę dwa razy w tym raz analnie....po powrocie do domu jeszcze moja partnerka zrobiła mi loda :D (oczywiście wcześniej brałem prysznic) ...odczuwałem przy tym dziwną satysfakcję taką samczą :D .... I NIC , DOSŁOWNIE ZERO WYRZUTÓW SUMIENIA :D .... A jak to jest u was panowie.Wiem,że zdecydowana większość zdradza swoj***aby.

Ja też w ogóle nie miałem żadnych wyrzutów, nigdy, dopiero pod koniec mojego związku w tamtym roku jak moja dziewczyna posmutniała, a przynajmniej takie miałem wrażenie że robi sie miedzy nami jakiś dystans, wtedy zaczeło mi być jej szkoda i czułem się winny. Rozstałem się z nią.

Gość robertM
Może wyczuła,że latasz na boki....czasami dziewuchy coś przeczuwają i robią się nie ufne...Dlatego zdradzać trzeba umieć to nie jest takie proste jakby się mogło wydawać...

Gość gośćjpdle
I jak ja mam ufac mojemu facetowi po takich tamatach... Wlasnie zawsze mnie to zastanawialo, jak faceci to robia w glowie, ze nie czuja krzywdy ktora wyrzadzaja osobie, ktora im ufa, ktora kocha i wierzy, ze jest jedyna?! Gdzie Wy chowacie sumienie?! Czy w ogole je macie?! Autorze jakim chamem jestes, ze masz w domu co chcesz a szmacisz sie katach?! Kurwa, ludzie!

Gość Dorrian
Zdradzasz i zero wyrzutów sumienia bo nie kochasz.Ja kiedy kochałem żonę to cierpiałem po zdradzie teraz nie cierpię juz bo nie kocham jest mi obojętna.Zdradzam bo ona nie chce seksu w ogóle mnie ignoruje.Nie zastanawiam się nad tym czy się domyśla czy nie.

Gość gość
Brunetos.....Moim sposobem na nie świadomość mojej kobiety jest tak naprawdę jej "dogadzanie" w łóżku....Czyli częsty seks z nią,bo jak będziesz latał na boki a potem nie będziesz miał sił zaspokoić swojej partnerki to na 100% się domyśli.....także zdrada kosztuje trochę wysiłku

Dorrian dziś Niestety musze was rozczarować. To nie prawda. Można kochać i zdradzać, poprostu różni są ludzie, różne mają struktury umysłu. U większości może faktycznie jest tak że jak kocha to nie zdradza ale to nie reguła. Ja tak np. niemam

Gość gość
Tak jest kiedy demon znieczula sumienie wówczas jest się jak robot na jego usługach. Bez emocji i wyrzutów sumienia. Wtedy ma sie przyjemnosc z poniżania i zdradzania innych. To jest niebezpieczne. Człowiek wtedy nie jest zdolny do ludzkich odruchów empatii ale szuka satyfakcji w zdradzaniu. To jest bardzo niebezpieczne bo nigdy nie bedzie szczesliwy z jedną osobą. I będzie szukał wiatru w polu. A raczej bedzie musiał bo demon w takim człowieku rządzi i znieczula ludzkie jego odruchy krzywdząc innych. To jest droga do nikąd. Czyli do piekła :(

Gość gośćjpdle
"Nie rob nikomu co Tobie nie mile" Znacie cos takiego? Ile Waszych zwiazkow sie przez to rozpadlo? Czym zaraziliscie swoje partnerki po takich ekscesach?! Moze jestem naiwna ale nie wierze, ze nigdy nie mieliscie takiej mysli, ze "ku/rwa co ja robie?" Tylko potem przyjemnosc ze zlania sie w nowa ci/pke okazala sie wazniejsza niz uczucia...

Gość robertM
Brunetos.....Moim sposobem na nie świadomość mojej kobiety jest tak naprawdę jej "dogadzanie" w łóżku....Czyli częsty seks z nią,bo jak będziesz latał na boki a potem nie będziesz miał sił zaspokoić swojej partnerki to na 100% się domyśli.....także zdrada kosztuje trochę wysiłku

Gość gość
brunetos244 i robertM (celowo z małej litery, bo coś takiego jak wy na szacunek nie zasługuje) jesteście zwykłymi zerami, jak nie zależy wam na związku to po cholerę z kimś się wiążecie? Bądźcie singlami i ****ajcie sobie wtedy co popadnie.

Gość gość
Nie łam sie robek. Podobne przyciąga podobne więc twoje rogi, choć niewidoczne dla ciebie, faktycznie są takie, że jakby się zmaterializowały, zawadzałbyś o żyrandole. Ty zdradzasz, ona zdradza, to nawet nie jest zdrada, bo co to za zdrada :D Nie można zdradzić zdrajcy :)

Gość robertM
Zawsze się zabezpieczam,nigdy nic nie złapałem...robie coroczne pełne badania...także wyluzuj....

Gość gość
Tak jest kiedy demon znieczula sumienie wówczas jest się jak robot na jego usługach. Bez emocji i wyrzutów sumienia. Wtedy ma sie przyjemnosc z poniżania i zdradzania innych. To jest niebezpieczne. Człowiek wtedy nie jest zdolny do ludzkich odruchów empatii ale szuka satyfakcji w zdradzaniu. To jest bardzo niebezpieczne bo nigdy nie bedzie szczesliwy z jedną osobą. I będzie szukał wiatru w polu. A raczej bedzie musiał bo demon w takim człowieku rządzi i znieczula ludzkie jego odruchy krzywdząc innych. To jest droga do nikąd. Czyli do piekła X Dokładnie tak jest. Zobaczcie na youtub: Demony seksu Oczy Wam sie otworzą.

Gość robertM
spoko,mała litera może być :D ... być może mam i rogi :D (chociaż wątpię) ,ale nic o tym nie wiem i dobrze mi z tym....monogamia jest nudna i przereklamowana

Gość gość
Jaki tam demon, po prostu obyczaje. Kuriozalne jest tylko to że gostek pisze że "zdradza" a na myśl mu nie przyjdzie że on też jest "zdradzany". Tak jakby bidok kobiet nie znał. A może jakiś niekumaty faktycznie.

Gość gość
A testy na hpv robiles? To nie jest choroba weneryczna a wirus. Nie wierze, ze co roku wydajesz cztery stowy na taki test. Temat byl dla facetow, sorki, ze tu wdeplam ale nie moge przejsc obojetnie obok. Nadajecie sie wszyscy do leczenia psychiatrycznego, to jest juz zaburzenie osobowosci. Banda wyprutych z uczuc zwierzat.

Gość gość
robertM dziś Zawsze się zabezpieczam,nigdy nic nie złapałem...robie coroczne pełne badania...także wyluzuj.... X Dzban wode nosi póki ucho sie nie urwie... Narażasz siebie i innych nieodpowiedzialnym zachowaniem. Zrażasz również demonami przez pozamałżeńskie kontakty. Ty sie infekujesz sam i innych dookoła. Czystość ma znaczenie.

Gość robertM
150 zł coroczne badania , łącznie z hiv (śląsk) ...może w wawie są inne ceny

Gość gość
gość dziś Jaki tam demon, po prostu obyczaje. X Jakie demony? Takie - zobacz na youtub: Demony seksu Przed tym nikt się nie uchroni jeśli żyje w nieczystości. Po prostu musi się ubrudzić wchodząc na teren złego ducha. Nie ma inaczej

Gość robertM
Ty od demonów....zdrowo masz zryty beret :D , białe myszki i krasnoludki też widujesz ?? wymieniacie się poglądami ?? te leki które przyjmujesz ,to zwiększ dawkę o 1/2 :D

Gość gośćjpdle
Ja tez jestem ze slaska. I nie pisze o HIV ale o HPV to dwie rozne sprawy, ten drugi (kilka typow) powoduje raka szyjki macicy. Chcialam zrobic ten test i wszedzie cena to 300-400zl. Nie dosc, ze jest chamskim gnojkiem bez ambicji, kiedys za to zaplacisz jak zostaniesz sam zdradzony albo po prostu sam bo spalisz za soba mosty, to jeszcze nie znasz sie na "swoim fachu".

Gość gość
robertM Jak jesteś taki hojrak to sam zobacz wpisz na youtub: Demony seksu Są tam wypowiedzi ludzi, którzy żyli w związkach pozamałżeńskich i byli tak samo nieświadomi jak Ty w tym temacie. Są również nagrane audio fragmenty z ich egzorcyzmów. Walka o dusze jest straszna. Demon nie wypuszcza tak łatwo swojej zdobyczy. Znieczula emocje i zaciemnia rozum. Sam zobacz.

Gość gość
Niedawno gdzieś przeczytałam, że zdradę (skłonność do niej) "przenosi się" w genach, więc może to nie do końca wina zdradzającego, że musi/chce/potrzebuje zdradzać swoją partnerkę, ekhm...

Gość Dorrian
B 11;29 Kochasz a zdradzasz bez wyrzutów sumienia.Tylko wydaje ci się ze kochasz.Ja kiedy kochałem żonę cały drżałem ze się domyśli ze mnie wyrzuci z chaty ze będę musiał zyc bez niej i dzieci.Nie wyobrażałem sobie zycia bez niej stad te wyrzuty sumienia i strach przed rozstaniem.Teraz mi zobojętniała nie dba o siebie nie chce seksu olewa mnie to i ja ją.Rogów nie mam bo czy ktos by ja tknął niewiem. Moje pytanie jest takie czy jesli jak twierdzisz kochasz ta kobietę z ktora jesteś to nie masz obaw ze może się domyśleć i sie rozstaniecie.Większość bab nie toleruje zdrad.

Gość robertM
Z tymi genami to może być coś na rzeczy.....Mój stary podobno też swięty nie był ;)..... Ty od demonów ...dalej twierdze,że masz nie równo pod sufitem. Koleżanko od HPV jak jesteś ze śląska...to może się spotkamy i omówimy temat zdrady na "na żywo" :)