Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pary z różnicą wieku powyżej 10 lat

Polecane posty

Gość gość

Dużo takich znacie? Są szczęśliwi? Jak się im układa? Ja mam 30 lat, zakochałam się w 44 latku. Każdy mówi, że to się rozpadnie, nie ma szansy, tylko wokół mnie same pary, gdzie różnica wieku jest mała, maksymalnie 5 lat.

Gość gość
Wszystko zależy od charakterów i dopasowania!

Gość gość
Jestem w Twoim wieku, mam o 11 lat starszego narzeczonego. Jestem szczęśliwa a całemu światu nic do tego. Wcześniej byłam w 2 związkach 4-letnich, ale nigdy nie czułam takiej pewności jak teraz. Jesteśmy razem 2,5 roku.

Gość gość
u mnie różnica wieku 12 lat dobrze nam razem, mamy dziecko i jesteśmy szczęśliwi

Gość gość
U nas 13 lat różnicy. Ja jestem starsza :) spodziewamy się dziecka

Gość gość
Znałem parę że ona była starsza o 13 lat wzorowe małżeństwo.Na początku nie wiedziałam że jest aż taka różnica w ich wieku.

Gość gość
Unas 10 lat różnicy. 6 lat po ślubie. Ja jestem młodsza. 3 bobas w drodze. I jestem szczęśliwa.

Gość gość
Moja koleżanka ma 21 lat a jest z facetem co ma 28, myślałam że on ma 21 bo młodo wygląda ale ogólnie bardzo fajny po poznaniu się z nim. Chyba jest między nimi dobrze bo mi się nie żali tak jak na wcześniejszych :) Mój jest 3 lata starszy ale taka różnica to nie różnica. :)

Gość gość
pożyjecie jeszcze parę lat i ocenicie co oznacza tak duża różnica w wieku... horror zaczyna się gdzieś po 3-5 latach związku... powyżej 10 laty różnicy, to zwyczajna patologia - nigdy więcej, a już na pewno, kiedy partner ma dziecko

Gość gość
moj byly byl starszy ode mnie o 10 lat..po kilku miesiacach swietnego zwiazku,bylo naprawde wspaniale bylam zakochana i szczesliwa,ubzdural sobie nagle ze ja chce kogos mlodszego(?)ze sie ogladam za mlodszymi (?) rozstalismy sie po kilkunastu powaznych awanturach.mysle ze duza roznica wieku ma wiecej minusow niz plusow.Moi rodzice-12 lat roznicy,mama starsza.gdy miala 45 lat tatus znalazl sobie mlodsza

Gość gość
mi nie przeszkadza roznica wieku.