Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak tak czytam o wózkach od tesciowej

Polecane posty

Gość gość

dziwnych pytaniach : jestem w ciązy czy nie jestem , czt=y mąz mnie zdradzi czy nie , mąz skomli bo mchce seksu etc to smiech mnie ogarnia , że takie bezmózgi mają dzieci i żyja na tym świecie . Załosne jestescie dziewczynki i chyba po 15 max 21 lat ...... OMG ale macie problemy .. a najlepsze gdy ktos ma inne zdanie to zaraz trolluje he he tik taki zamiast mózgu . :P

Gość gość
i to darcie mordy od ku chu itd - rece opadają co za syf z ust wychodzi ...

Gość gość
Poziom Twojej wypowiedzi wskazuje na nie więcej niż 15 lat.

Gość gość
gość dziś Poziom Twojej wypowiedzi wskazuje na nie więcej niż 15 lat. x uderz w stól na nozyce ... ha ha ha

Gość gość
Taki jest klimat tego forum. Albo w to wchodzisz albo giń;-) Ja już do tego przywykłam, czasem sama rzucę głupim tekstem jak mam gorszy dzień;-)

Gość gość
Nie ma na tym świecie bezmózgich ludzi-doucz się zanim ferment zasiejesz. Swoja droga to osoby o jakich wspominasz, potrafią już takie podstawy jak interpunkcja, stylistyka itd. Tego w gimnazjum juz uczą-Ciebie jak widać coś ominęło a jakoś masz dzieci.

Gość gość
Jak widzę tematy zakładane o innych tematach, to mam wrażenie, ze autorka nie ma w życiu nic innego do roboty, tylko siedzenie na kafe. Magda, lat 33.

Gość gość
gość dziś Nie ma na tym świecie bezmózgich ludzi-doucz się zanim ferment zasiejesz. Swoja droga to osoby o jakich wspominasz, potrafią już takie podstawy jak interpunkcja, stylistyka itd. Tego w gimnazjum juz uczą-Ciebie jak widać coś ominęło a jakoś masz dziec x dziecko nie zrozumiałas tematu :P

Gość gość
13:30 Chyba Ty nie zrozumiałaś porowatego tekstu.

Gość gość
autorko ty to masz dopiero problem z d..py :D

Gość gość
Prostego* słownik wygenerował inaczej. Tak na marginesie-jestem dzieckiem i Ty rownież :D a jeśli już starasz się (z braku rzeczowych argumentów) umniejszać mi jako rozmówcy to ja kończę konwersacje, ponieważ nie jesteś kompanem do dialogu.

Gość gość
no i zbiegły sie ... zamiast dzieciakiem sie zajac i domem to szczekaja na forum bu ha ha